4 grunde til jeg frygter at Hr. Mand forlader mig

1 – den fysiske fremtoning

Da Hr. Mand og jeg lærte hinanden at kende arbejdede vi sammen. Jeg har altid været sådan en der ikke kunne holde ud at tage på arbejde og ligne lort, så jeg havde altid sat hår og taget make-up på når vi så hinanden. Og endnu mere efter jeg blev vild med Hr. Mand…

frygt1
Da jeg stoppede med at arbejde og begyndte at læse hjemmefra, der gjorde jeg mig stadig i stand hver morgen, og friskede det lige op inden han kom hjem fra arbejde. Det gør jeg ikke sådan rigtigt mere…

frygt4

frygt5

frygt6

frygt7

2 – …det med maden

 

Da jeg begyndte at læse hjemmefra, der havde jeg altid lavet mad til Hr. Mand når han kom hjem. Nu går alle feministerne måske til angreb, men helt ærligt. Jeg er hjemme hele dagen. Han er væk 12 timer. Det er sgu mest fair på den måde. Men det med at fodre ham med lækker mad er ikke noget jeg går så højt op i mere. Åbenbart.
frygt3

3 – Indkøb

Da vi blev enige om at jeg skulle flytte ind på gården spurgte jeg Hr. Mand “Hvad skal jeg lave her?”. Han svar var, og er stadig “Du skal bare sidde og se fin ud”.
Den sætning afspejlede sig i mange af de ting jeg gjorde i starten. Når jeg havde lavet indkøbslisten bar den i høj grad præg af at det var en fin dame der havde lavet den..

frygt8

…men nu handler jeg mest i Silvan

frygt9

4 – …han opdager en dag at jeg i bund og grund bare er som alle andre piger

Jeg havde desværre virkelig travlt i starten med at påpege de områder hvor jeg skilte mig ud fra andre piger (altså, grunde til hvorfor jeg var MEGET bedre end alle andre kærester han kunne finde…)
frygt11

Altså. Det var jo ikke fordi det var løgn. Den slags ser jeg også. Engang imellem. Når der ikke er flere lyserøde film eller bøger jeg mangler at se eller læse.
frygt12

16 thoughts on “4 grunde til jeg frygter at Hr. Mand forlader mig

  1. Sidst jeg var nede og ‘handle’ kom jeg også hjem med femten liter kattegrus, fire kilo kattemad, kattegræs… og en pose ostepops.

    1. Haha! Så skulle du se mig når jeg er i Netto og handle hundemad ind til en måned af gangen.. 60 kilo! Det er et yndigt syn at se mig bakse rundt med dem.

      Hvad er det egentlig med de der ostepops? Hvordan kan noget være så ulækkert og smage så godt?!?

  2. Åhhh hvor er det befriende at læse på din blog når alt andet går op i baby! Glæder mig til de næste bøger bliver udgivet 😉

  3. Har aldrig læst din blog før, men hold da op det er da en skøn blog! læser helt sikkert med igen 🙂
    og med hensyn til dette indlæg, så var det godt nok sjovt! sad og grinte lidt for mig selv! geniale tegninger og tekst:D

Comments are closed.