Noget om at være kærester #3 – mere hverdag…

 

Da Hr. Mand og jeg blev kærester var vi helt utroligt fjollede…

hverdag1

Det er Hr. mand sådan set stadigvæk. Jeg er bare blevet lidt mindre fjollet. Og mere sur.

hverdag2

I begyndelsen når jeg skulle lave mad til Hr. Mand, så kunne jeg godt være helt vildt nervøs.. tænk hvis han ikke kunne lide det. Tænk hvis han hadede det så meget at han gik fra mig?

hverdag3

…jeg kan stadig sidde og bekymre mig under aftensmaden.. det er bare nogle lidt andre tanker jeg gør mig nu.

hverdag4

Og indimellem, så kan jeg faktisk godt få virkelig dårlig samvittighed over at være blevet sådan en stram tante, ikke. Det var jo ligesom ikke det han troede, at han gik ind til dengang. Så tænker jeg, at jeg måske skulle bløde lidt mere op. Ikke være så hård ved ham og stadig grine når han synes det er sjovt at løbe rundt efter mig mens jeg balancere med en masse ting. Og bare selv tage den fucking opvask. Manden er jo for helvede væk 1000 timer om dagen.. og min samvittighed bliver endnu sortere når jeg husker alle de søde ting han har sagt

hverdag5

Men heldigvis er Hr. Mand ret god til at få mig til at fjerne min dårlige samvittighed over ikke at være ligeså sød som jeg var i starten…

hverdag6

6 thoughts on “Noget om at være kærester #3 – mere hverdag…

  1. Åh, puha, jeg kunne altså ikke med en mand, der gjorde grin med min vægt. Så selvsikker er jeg altså ikke. Har en veninde, hvis kæreste altid kalder hende “tynde”… Bortset fra, at han mener “tønde” og selv synes, han er hysterisk morsom!

    1. For mig kommer det meget an på hvordan forholdet ellers er. Hvis han ikke konstant ragede (grimt ord, men ved ikke lige hvad jeg ellers skal bruge) så ville jeg måske have svært ved det. Han gør sådan noget om natten i søvne hvor han sådan helt febrilsk kan række ud efter mig og når han så “finder” mig, så siger han “Mmmmmmhhhmmm”, og så længe han bliver ved med det, så er det andet helt ok med mig 🙂

Comments are closed.