Den helt vildt store guide til dating!

Nej, jeg er ikke blevet single. Men nu har jeg jo skrevet stolpe op og stolpe ned om hvordan det er at være kærester, og I virkede meget glade for den der Forkerte typer man har datet, så jeg tænkte, at jeg ville lave en guide til hvordan man dater. Altså, sådan så man ikke ender med at være den der er den forkerte type, ikke?

Jeg siger ikke, at de her er taget fra mine egne erfaringer som sådan en der datede. Det siger jeg ikke.

Mange dates begynder med en eller anden form for fysisk aktivitet. For det er åbenbart sådan der er nogen der har bestemt det skal være. Men der er gode og dårlige date-aktiviteter. Her er en liste over aktiviteter du bør undgå:

Alt der involverer, at du skal have en hjelm på.
For du ser sådan her ud mens du har den på:

date6

Og dit hår ser sådan ud når du tager den af…

date7

Alt der involverer, at din røv skal spændes op mens din date ser på den nedefra
For ligegyldigt hvor god den er på jorden, så gør sele og frøperspektiv altså ikke noget godt for den..
date5 - Kopia

Ting du i forvejen ikke er god til
Såsom bowling. For en tur med albuen hen af gulvet kan gøre herre-nas, når dine fede fingre ikke kan komme ud af hullerne i kuglen når du ellers lige har lavet den helt perfekte kaste-bevægelse. Og man må fandeme ikke tude på første date!

date1 - Kopia

 

De fleste dates involverer, efter en fysisk aktivitet, en form for spisning.
Her kan man sgu godt ind imellem føle, at man ikke kan vinde når man er pige. Man kommer enten altid til at bestille for store portioner…

date2 - Kopia

…eller alt for små

date3 - Kopia

 

Mange dates involverer måske også en form for alkohol til maden. Eller efter maden. Eller begge dele.
Så i virkeligheden er der sgu da ikke noget at sige til at man kan gå hen og blive lidt fuld. Og det er sådan set også i orden. Men du bør dog styre udenom følgende. Åbenbart.

Fortælle din date hvad du ærligt har tænkt om hans frisure hele aftenen…
date8

Afsløre hvilke charmerende tricks du kan..
date9

 

Blive grebet af stemning fra de 40 mænd der holder polterabend på beværtningen..
date10

 

…og synge insisterende med på deres valg i jukeboksen..
date11

 

Hvis I befinder jer på en bar (eller klåååb) der har et dansegulv, så er det helt okay med en lille dans. Men når dj’en smider noget Beastie Boys på, så husk, at du jo ikke er hip hopper. For helvede. Du ejer jo ikke engang en kasket.
date12

Ligeledes kan det heller ikke anbefales at kaste sig ud i et friskt forsøg på noget Riverdance..
date13

Når daten slutter, så kan det godt være at du måske ikke har lyst til at kysse din date godnat. Ligeledes kan det også være, at han måske heller ikke ligefrem har lyst til at snave dig i gulvet, når nu du sådan huskede at oplyse ham om at du ørlede på toilettet inde på Mckluuds. Man kan selvfølgelig bare give en krammer, men ellers er følgende også forsøgt. Med svingende resultater.

Fist bump!

date14

High-five!
date15

Du kan eventuelt printe guiden ud når du skal på date, hvis du er bange for at glemme rådene. Selv tak.

(Og ja. Jeg er klar over at det hedder “Cotton”, og ikke “Cotten”. Men det må I lige leve med)

12 thoughts on “Den helt vildt store guide til dating!

 1. Nu er det jo sådan at jeg har en kæreste men vil helt klart printe din guide ud når jeg når til den dag jeg ikke har XD

 2. Pu-ha, ja det er altså svært, håber aldrig at skulle “derud” igen !
  Meeeeennn …….Cotten eye Joe ville helt sikkert give et STORT plus i min verden ;o))))

  1. Ja, du var også min inspiration til den tegning 😉 Men jeg har så stavet det forkert. Skal åbenbart ikke tegne sent om aftenen når jeg er træt.

 3. Jeg lollede max over dine riverdance ben. Helt ægte.
  Nå, men jeg vil, fra den kærlighed og parforholdseksperten meget gerne have råd til, hvordan man i det hele taget skaffer sig en date.

  1. Jamen, jeg har også givet det der Riverdance mange forsøg. Specielt dengang der var en bar der hed The Rock som var meget glade for at spille Flogging Molly 😀

   Og det med guiden til at få en date, det kigger jeg lige nærmere på!

 4. Hahaha! Hvor er det fedt!! Hvis jeg en dag, skal ud og date igen, håber jeg at min date rammer et polterabend på McKluuds. Der er intet der bringer folk bedre sammen end bodega-filur og syng-med-musik! <3

  1. Altså, nu siger jeg ikke at det er noget jeg har sagt i virkeligheden 😉 Men HVIS det er noget jeg har sagt i virkeligheden, så KAN det være at jeg var meget fuld og derfor ikke heeeeelt kan huske hvorfor jeg sagde det 😉

 5. Jeg er ved at læse ALLE dine indlæg igennem, er du gal, hvor er du du SJOV. Det her er pt. det bedste i en meget eksamens-ramt periode. Nøj, det er skide godt!! TAK!!!!!

  1. Årh, mange, mange tak! Jeg har selv siddet til eksamen de sidste par dage, så jeg føler med dig. Mine er heldigvis slut nu. Hurrrraaaaa!

Comments are closed.