Toastmaskinens forbandelse..

Det er jo utroligt hvad man kan finde af spot-varer i Netto, som man på en eller anden måde får overbevist sig selv om, at man ikke kan leve uden. Senest fandt jeg en toastmaskine til 79 kr.
Normalt så kan jeg faktisk godt komme helskindet gennem spot-afdelingen. En hård disciplin jeg kun har lært, efter jeg skulle prøve at få et budget til at hænge sammen hvor den ene indtægt hedder SU, og den ene udgift hedder en gård der koster ca. 10.000 kr. om måneden at varme op i vintermånederne.

Jeg gik længe rundt og overvejede den der toastmaskine…

toast1

…og det er det jo. Individuelt indpakkede firkantede skiver af noget der skal forestille at være chedder

toast2
Ikke noget jeg normalt forbinder med en vild smagsoplevelse. Men på en eller anden måde, så røg både osten og toastmaskinen ned i kurven. Nå, men jeg kom hjem og viste Hr. Mand toastmaskinen, og et øjeblik udbrød der et spontant glædesøjeblik i køkkenet. Men den var også virkelig fin, den der toastmaskine.
toast4
Nå, men prøves skulle den jo. Så frem med firkantet brød og orange ost. Min reaktion på at få den smeltede oste-masse i det halv.brændte brød ind i munden, overraskede mig faktisk en del. Jeg havde ikke set den komme.
toast3

…og jeg kunne ikke stoppe mig selv. Efter at have kørt den første pakke brød ned, kørte vi gennem sne og slud (det er løgn, det regnede bare lidt. Men det andet lyder mere dramatisk.) for at købe mere brød og et lager af ost.
MEN – der var en ting vi ikke havde taget højde for, nemlig det faktum at en toastmaskine bliver virkelig, virkelig ulækker efter brug, og overhovedet ikke er selv-rengørende. Den var virkelig klam.

toast5
Det gjorde mig forvirret. Hvad skulle jeg gøre? Jeg havde jo det hele klar!

toast8

toast6

toast9

toast5

I virkeligheden så jeg kun én udvej. For I tænker nok “Du kan da bare gøre den ren?” – men det kan man ikke.

toast10

Så vi siger bare, at det var det jeg gjorde, ikke? Historie slut.

….

….

….

….

….

….

….

….

….

….

toast11

19 thoughts on “Toastmaskinens forbandelse..

 1. Jeg er ellers ikke typen der linker til mig selv i en anden bloggers kommentarfelt, men jeg synes du skal se min hyldest til toast – der er gode tips til forskellige toastvarianter; jeg går nemlig ud fra at din toast maskine stadig lever. Jeg kan anbefale at du skraber resterne af med en smørekniv og tørrer af med en våd klud.

  Ps. Resterne i toastmaskinen er bare ekstra krydderi.

  1. Hahahaha! Åh gud, hvor er det sjovt!! Og lige indtil jeg nåede ned til bunden, der tænkte jeg “Jeg må fortælle hende at man også kan komme pålægschokolade i!!”, men det vidste du allerede! Awesome! skål på toast.. eller a toast for toast, som man siger.

 2. Jeg kan anbefale en panini grill med non-stick overflade. Så slipper du for the dirty toaster conundrum… og så er paninier virkelig lækre!

  1. Denne her skulle egentlig også have en non-stick overflade, men det er ligesom om de har taget betydningen af det sådan lidt loose. Og ja, paninier er virkeligt gode, og denne her toaster er firkantet uden forme i, så jeg tror også godt man kan lave dem i den 😀

 3. Kan forstå på det hele, at du er ret glad for besøgende, følgere og kommenterer (doh!), så ville bare fortælle dig, at jeg har opdaget din blog i dag og er i gang med at læse den fra ende til anden. Har flere gange grint højlydt, og det sker altså ikke så tit på blogmediet.
  – en ny trofast læser.

  PS. Jeg har aldrig gjort min toastmaskine ren……..

  1. Hahaha! åååårh, hvor bliver jeg glad for sådan en kommentar! Både fordi du synes det er sjovt, men også fordi du aldrig har gjort din toastmaskine ren!

  1. Hej Helle!

   Det har jeg faktisk prøvet, specielt fordi jeg er ret vild med ristet rugbrød, men puha :/ Jeg synes rugbrødet blev fint udenpå, men helt fugtigt og ulækkert indeni.

   Men planen er også afvænning fra toast, og helt ny mad generelt 🙂

  1. njaaarhh.. Jeg bryder mig faktisk ikke rigtigt om skinke, så den undlader jeg. Til gengæld putter jeg tomat i, hvilket bare gør smatten endnu værre 😀

Comments are closed.