Kære Baresso-medarbejdere… undskyld!

Når man går alene det meste af tiden, og resten af tiden i det hele taget bare bor på en gård på Lolland, så taler man ikke så meget med andre mennesker. Folk på landet snakker for det første ikke så meget, og de folk der virkelig gerne vil snakke når man ser dem, det kan f.eks. være ens genbo som man ellers ikke har set siden han stod og trænede karate med en pind på sit hus – ja. PÅ sit hus. Og jeg ved ikke rigtigt noget særligt om pinde eller karate.

Når jeg kommer til København, så er jeg altid forbi Baresso. Hvilken som helst, I don’t care. Det kan godt være at der findes så mange andre hyggelige cafeer, men jeg elsker den duft der er der. Og jeg er svært afhængig af en stor latte med 3 skud espresso, og sådan er det bare. Desværre for medarbejderne på Baresso. De ser selvfølgelig mange turister, men de fleste af dem har jo travlt, og er der som regel sammen med andre mennesker, som det er mere naturligt for dem at snakke med, end med den søde kaffe-dame bag disken.
Sådan er det ikke når jeg kommer. Jeg har overhovedet ikke travlt med noget som helst. Og heller ingen med til at tale med. Og fordi der ikke er så mange mennesker jeg lige samtaler med i min hverdag, så bliver jeg højst overrasket hver gang der er nogen der spørger til en eller anden form for behov jeg har…
baresso

baresso3

…og jeg har jo boet i København det meste af mit liv, så jeg ved jo godt at det rigtige svar er noget i stil med:
baresso2

Men mit hoved kan ikke længere kapere simpel menneskelig interaktion.. og min hjerne går amok
…og desværre for medarbejderne på Baresso, så bliver mit svar nogenlunde sådan her:

baresso4

 

Jeg ved godt, at det er det forkerte svar.. og den sidste rest af min københavner-værdighed SKRIGER til mig, at det skal stoppe ASAP!

baresso5

..men det gør jeg ikke.. jeg bliver bare ved og ved og ved og ved, i en lang, virkelig grusomt kedelig uendelighed

baresso6

Heldigvis, for dem, er de som regel forholdsvis hurtige til at lave kaffen…

baresso7

…og vupti, så er de videre til den næste kunde. Næsten som om man slet ikke betød noget særligt for dem..

baresso8

baresso9

..men man må jo se lyst på tingene

baresso10

Så kære Baresso-medarbejder. Tak fordi du altid er så sød og flink, og altid smiler selvom du har skidetravlt. Og undskyld alt mit snakkeri. Skal virkelig nok prøve at holde det under kontrol.

8 thoughts on “Kære Baresso-medarbejdere… undskyld!

 1. Ellers kan du bare sende mig dit telefonnr – jeg ringer gerne og snakker med dig, når jeg alligevel er ude og vandre med barnevognen med min knap 4 måneder gamle basse, som ikke tror på det der med at sove i en stillestående barnevogn….

  1. Haha, hvor er du sød 🙂 Desværre er jeg der allerede altid omkring kl. 07 om morgenen, så nænner ikke rigtigt at vække mennesker på det tidspunkt (min Baresso-afhængighed skyldes til dels også, at det er et af de få steder der har åbent så tidligt, og vi er jo kørt fra Lolland kl. 05)

 2. Hahaha…..det der er mig, når jeg er på Baresso. De er begyndt at smile overbærende til mig. Og kalde mig “min fine ven”. Jojo.

  Jeg er nok bare aldrig blevet integreret her i storbyen…

  1. Hahaha! Det må sgu alligevel kræve noget at arbejde der. Jeg bruger et par forskellige Baresso’er, og de er sgu altid søde og høflige. Også selvom jeg kommer så tidligt, at jeg nærmest står udenfor og venter på at de åbner.

   Jeg ved altså heller ikke hvad det er med den kæde, i virkeligheden synes jeg jo at man skal støtte de små eller være helt hipster og gå på Ricco’s (som jo i øvrigt også laver helt fantastisk kaffe), men der er bare SÅ hyggeligt derinde. Den anden morgen sad jeg derinde, der var sterinlys og julemusik over det hele, og så den duft, altså.

   1. Jeg drikker ikke kaffe. Og selvom andre steder prøver, så laver de bare ikke chai latte nær så godt som Baresso. Hvis de overhovedet forsøger. Og så har jeg ikke engang snakket om min afhængighed af chaiz…

    Desuden så er den eneste café, hvor jeg føler jeg kan sidde og lade som om jeg laver noget fornuftigt på computeren, uden at få dårlig samvittighed over ikke have købt noget i halvanden time. Og uden de mærkelige mennesker som man møder på biblioteket. Altså bortset fra mig…

    Iøvrigt så blev jeg kaldt “min fine ven” ved mit andet besøg på den nyåbnede Baresso. Så er det hende og ikke mig….ikk?

    1. Det er ikke engang løgn. Jeg tager som regel derhen inden jeg skal hen på min skole der ikke ligger langt derfra, og der går altid et par timer fra jeg lander i København til skolen åbner. Og ikke en eneste sur mine har jeg nogensinde set for at have købt én kaffe og så sidde og lege med computeren og nasse på deres gratis wi-fi i to timer.

     Haha! Jo.. det er hende. Men det er da fint at være en fin ven!

 3. Hold kæft hvor er du bare sød. Den der glade, forventningsfulde mund ved tanken om facere udenfor, it kills me! Jeg er ret meget modsat. Jeg vil helst ikke have, at ekspedienter snakker til mig overhovedet. Men jeg bor selvfølgelig heller ikke på Lolland. 🙂

  1. Haha, tak 🙂 Jamen, det er det der er lidt det sjove i det, for da jeg selv boede i København, der var jeg selv på præcis samme måde. Jeg ville f.eks. heller aldrig med min gode vilje gå rundt på Strøget, og nu ELSKER jeg det! Alle de mennesker, altså! Det er skønt 🙂

Comments are closed.