Når jeg kan forstå på min vejleders kommentarer til min opgave at jeg er helt håbløst lost og nok burde lave det hele om…

his1 his2 his3 his4 his5 his6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Når jeg kan forstå på min vejleders kommentarer til min opgave at jeg er helt håbløst lost og nok burde lave det hele om…

  1. Hold kæft hvor surt. Sådan havde jeg det også, første gang jeg afleverede et par sider af min bachelor til min vejleder. Vi var tilsyneladende ikke helt enige om, hvordan sådan en opgave skulle skrives. Men YAY! To nye likes på facebook! Fuck opgaven, mand!

    1. Lige præcis! Hvem har brug for en uddannelse? Hvis man bare har likes nok, så skal man nok komme frem i verden!

  2. Sådan har jeg set ud i 1.5 år on/off. Måske jeg skulle komme på facebook, så jeg også kan opleve glæderne ved livet…

Comments are closed.