Den perfekte kjole!

Lad mig begynde med at sige, at jeg ikke shopper særligt meget tøj. Mere. Mest fordi mit SU-budget ikke tillader det, men også fordi det jo i virkeligheden er skide ligegyldigt, for det er jo sådan set kun hundene der ville kunne se det, sådan i hverdagene. Men en dag var jeg i København, og så en virkelig fin, billig kjole…
kjole4

Som den hang der, var den jo nærmest perfekt, og jeg kunne se for mig hvor meget den kjole ville forandre mit liv.
Den ville både gøre mig tyndere, give mig pænere hår, flottere øjne, pæne hænder og længere ben. Så jeg gik ind og prøvede den i et prøverum hvor belysningen måske var lidt mangelfuld…
kjole5

…efter hvad jeg kunne se i spejlet, så så det fint ud, så jeg købte kjolen og tog den med hjem. Dagen efter tog jeg den på herhjemme, bare fordi den var så awesome at jeg ikke kunne lade være. Jeg satte mig ned, men det var ligesom om at den strammede lidt.
kjolr1

…i hvert fald følte jeg mig ikke helt så hot i den som jeg havde forventet. Jeg beholdte kjolen på, men synes stadig den føltes lidt forkert
kjole2

Jeg måtte hellere spørge Hr. Mand. Så jeg gik ind og vækkede ham…

kjole8 kjole9 kjole10

kjole13

kjole12

… Det var altså den helt perfekte kjole. Hr. Mand kunne bare åbenlyst ikke overskue alt det hotness lige fra morgenstunden af. Derfor har jeg bestemt mig for kun at have den på herhjemme, så der ikke er nogen der bliver fristede til at prøve på noget.

2 thoughts on “Den perfekte kjole!

    1. Haha! Det er en fremragende idé. jeg kan lige se lørdag formiddage i H&M for mig, hvor alle har taget sit eget fuldfigurs-spejl med 🙂 Men helt ærligt, hvad er det med det der lys? det gør jo også ens hud pænere og alt muligt. Det er unfair.

Comments are closed.