Hvad jeg ikke kunne lade være med at tænke…

om de forsmåede mennesker der mente at de havde eneret på at se Vild med Dans, og synes det var ok at svine et af Danmarks mest sympatiske mennesker til, fordi han rent faktisk fuldførte et program han havde lovet at stille op til…
vildmeddans

 

13 thoughts on “Hvad jeg ikke kunne lade være med at tænke…

 1. Der er jeg for en gangs skyld ikke enig med dig. Programmet blev ødelagt af folk der stemte på omtalte person, ikke fordi at han kunne danse, men fordi at han i tidernes morgen havde været en guds benådet fodboldspiller. Det er efter min, og mange andres mening, fuldstændig tåbeligt, da det vel var meningen I løbet af programmet, at finde det bedst dansende par !?. Konceptet blev fordrejet af en stor flok gamle nostalgikere, der åbenbart ikke kunne finde ud af hvad de sad og kiggede på. Ja ordet ‘ valgsvindel ‘ dækker det vel meget godt.

  1. Hehe, uenighed er også helt velkommen 🙂 MEN, programmet hedder jo ‘Vild med Dans’, og ikke ‘Bedst til Dans’ – at de flestes favoritter i løbet af programmet så har udviklet sig mere end Allan har, synes jeg bestemt ikke man kan klandre Allan for 🙂 Min kritik går heller ikke på at sige, at man synes det er mærkelig at folk stemte på Allan, men mere på de som ligefrem kontaktede manden og ‘krævede’ at han skulle trække sig fra programmet. Når man er nået derud, så burde man, efter min mening, nok slukke sit fjernsyn 🙂

 2. Nu har danseniveauet blandt deltagerne ikke været himmelråbende imponerende i de programmer jeg har set. Så jeg synes det vil være naivt at fastholde det er de bedste der vinder. Det er den seerne af den ene eller anden grund bedst kan li der vinder. Mange kan ikke lade være med at holde med en sympatisk underdog…og tydeligvis slet ikke når han engang var en sympatisk og meget dygtig sportsmand.
  Let’s face it, den der vinder Vild med dans er den flest seere synes godt om.

  1. Det er også det jeg tænker. Jeg tror bare at de andre år, der har dem med flest stemmer tilfældigvis også været nogle der har udviklet sig meget gennem programmet. Jeg tror også altid det vil være publikums favorit der vinder, om så de er favoritter fordi de virkelig kan danse eller om det bare er nogen folk har stor sympati for.

 3. Her er jeg faktisk for en gang skyld heller ikke helt enig (og det er vildt at det har kunne afføde så mange diskussioner…) Hvis det nu rent faktisk var folk der så programmet, som havde stemt på ham og fået ham videre – så havde jeg syntes det var helt fint. MEN det var det jo netop ikke – det var alle dem som ser ned på det, og som syntes, at det var sjovt at ødelægge det for hr og fru Danmark som stemte. Hvorfor skulle folk ellers have sms alarmer osv for ar huske at stemme, de ville jo ikke nedlade sig til at se det.
  Det var nok egentlig det der gjorde mig mest harm – hvis man ikke kan lide programmet, så bland jer dog uden om istedet for at ødelægge min fredags underholdning…

  1. Hehe, jeg er på sin vis enig med dig! Min kritik går mere på de folk der i ramme alvor kontaktede manden og bad ham trække sig fra programmet og svinede ham til. DET synes jeg var SÅ synd for ham. Fint nok at synes at nogle af de der stemte på ham der ikke så programmet var åndssvage, det er jeg egentlig ligeglad med, men det kan aldrig blive Allans skyld. Og jeg synes det var frygteligt at se et så sympatisk menneske stå model til alt det. Det synes jeg ikke man kan være bekendt.

   1. Men jeg synes egentlig det er Monte Carlo drengene og Ekstra bladets skyld at det kom så vidt og at de tog den flinke mand som “gidsel” fordi de skulle have det lidt sjovt. Han bad jo ikke om at der pludselig skulle være en “folkebevægelse” omkring ham – og især de første gange var det da virkelig en pine at se ham danse fordi han så så utilpas ud.

 4. Jeg er hverken enig eller uenig, jeg er ligeglad. Det hele blev kørt så langt ud, og helt ærligt havde jeg håbet på at nu var den død, men så skrev du det her.. Men altså tegningen er awesome, jeg er bare træt af emnet :p

  1. Hehe.. tegningen har ligget længe, det er lidt med vilje at den først kom på nu. Turde ikke sætte den på mens det hele stod på 😉

 5. Har ikke set det, men har naturligvis hørt om al balladen. Er, som vanligt, enig med dig. Tror måske vi skal blive veninder!:)

  Kh H

  1. Hahaha! Jamen, jeg har heller ikke verdens største omgangskreds, måske var det en god idé. Jeg kan måske lave sådan et ansøgningsskema og lægge op som man kan udfylde hvor at se hvor kompatible man er 😀

Comments are closed.