Hvorfor jeg tror at min kæreste er en hemmelig superhelt #6

 

Så blev det tid til sidste afsnit i superhelte-serien…

Inden jeg rigtigt begynder at fortælle historien, så bliver vi lige nødt til at se lidt på hvor forskelligt Hr. Mand og jeg ser på jul…
1

Jeg elsker, elsker, elsker jul. Hr. Mand hader, hader, hader jul.

Fordi jeg elsker jul så meget som jeg gør, så kan jeg slet ikke forstå at nogen kan have det på en anden måde. Så da Hr. Mand fortalte mig, at han havde tilbragt den sidste juleaften alene, og at han havde spist pizza, så synes jeg det var det sørgeligste jeg nogensinde havde hørt..

9

…og jeg aflyste den jul jeg havde planlagt med min familie, for tanken om at Hr. Mand skulle sidde alene nede på gården kunne jeg slet ikke bære. Hans familie havde inviteret ham til jul, men han blev ved med at snakke noget om at hundene skulle være for meget alene så, så jeg bestemte mig for at holde juleaften med Hr. Mand på gården. Det skulle nok blive hyggeligt!
Da Hr. Mand jo kun lige selv var flyttet ind på gården da jeg kom slæbende med alle mine ting, så så vores stue sådan her ud et par dage inden jul…
4

…og Hr. Mand lod slet ikke til at bemærke, at julen nærmede sig med lynets hast. Det var underligt.. det virkede nærmest som om han var helt ligeglad med at det var ved at være jul. Tanken om at han måske i virkeligheden slet ikke interesserede sig for jul, og slet ikke havde lyst til at tage nissehue på eller noget gjorde mig vældig trist…
8

…og jeg kunne slet ikke se hvordan det overhovedet skulle blive rigtig jul. Med alt det rod og ingen julepynt eller noget? Men så var det lige som om, at Hr. Mand godt kunne mærke, at jeg var lidt ked af al den manglende julestemning. Så dagen før juleaften, så gik han helt i krig…

Han hentede et juletræ…
6

…og fandt en kasse med julepynt frem…
7

Ryddede op i stuen og hjalp med at pynte juletræet…
5

…og satte julemusik på
10

…og jeg blev SÅ glad!
11

…og vi endte med at have en rigtig, rigtig hyggelig juleaften.

13

I år har jeg dog forstået, at Hr. Mand slet ikke synes det er trist at spise pizza og spille computer på en juleaften. Så i år tager jeg op til min familie og går jule-crazy mens han hygger sig hjemme på gården… og laver alle mulige superhelte-ting jeg ikke kan opdage når jeg ikke er hjemme.

10 thoughts on “Hvorfor jeg tror at min kæreste er en hemmelig superhelt #6

 1. Hold kæft hvor er det sødt! Jeg kan godt forstå du blev trist ved tanken om, at han holdt jul helt alene! Min kæreste HADER også julen. (Men han har også en storesøster med børn i alderen 5-17, så det har altid været nogle… intense juleaftener). Sidste år hev jeg ham med hjem til mig i stedet, og det samme gør jeg i år, for han virkede ganske tilfreds sidste år. Men i virkeligheden burde jeg også bare lade ham være herhjemme i lejligheden med katten…

  Det er virkelig sødt, at Hr. Mand lige steppede op til sidst. Og så havde han alligevel en kasse julepynt? Der kan man bare se…

  1. Ja, Hr. Mand har en ex som han var sammen med i 20 år der ikke havde taget julepynten med dengang de gik fra hinanden. Pynten var ikke rigtig min stil, men det fungerede fint alligevel 🙂

   Jeg havde også sagt til ham at han skulle tage med op til min familie i år, og han havde også sagt ja til det, men jo mere jeg tænkte over det, og mere tænkte jeg, at jeg da også ville være nederen over at skulle halv-tvinges med til noget jeg ikke gad. Så jeg sagde til ham at jeg for min skyld måtte han gerne blive hjemme, og det ville han rigtigt gerne 🙂 Men kan godt forstå at det er svært, jeg har det stadig også en lille smule underligt med frivilligt at efterlade ham alene, men det er jo nok fordi jeg forestiller mig hvordan jeg ville have det hvis jeg sad alene, og sådan har han det jo slet ikke.

 2. ååååårrrhhh. Cute! Sikke en dejlig julehistorie.
  Jeg har sendt noget julepynt i jeres retning i dag, Desværre kom det i postkassen en halvtime efter at den var blevet tømt. Så håber at det når frem til jer inden jul. 😀

  1. årh, hvor er du altså sød! Jeg håber altså ikke det var alt for meget stress! …og jeg tror ikke den bliver pillet ned efter jul 😀

 3. Sikke en fin historie..

  Hr. Mand ligner Alfons Åberg… That’s nok good. Superhelt blandet med Alfons Åberg er vidst ikke helt godt vel? Er Alfons ikke bange for mørke?

  1. Hahaha 🙂 Det er sjovt, for det her er ugen hvor jeg for første gang indser at Hr. Mand ligner Alfons Åberg. Jeg ved ikke om folk ikke har kunnet lide at sige det før, men i denne uge er der kommet flere kommentarer omkring det, og det er lidt pinligt at jeg ikke selv har set det før 🙂

Comments are closed.