eksamen…

I går var jeg til eksamen. Den eksamen var i det fag jeg er bedst til, og som jeg før har fået 12-taller i. Så selvom jeg var nervøs, så var jeg godt forberedt, og var sikker på at den allerede var i hus.

Selve eksamen gik fint..

eksamen1

…og

eksamen2

..og da den var færdig, gik jeg ud på gangen og ventede. Hende der skulle op til eksamen efter mig var helt overbevist om, at jeg havde klaret det helt perfekt..
eksamen5

…og jeg sagde ting som “bare jeg består, så er jeg tilfreds”. Men det var jo ikke sådan jeg tænkte, vel.
eksamen6

Men det siger man jo ikke højt. Man vil jo ikke være den person.

De var heldigvis ret hurtigt færdige med at finde ud af hvilken karakter de skulle give mig, så jeg blev hurtigt kaldt ind igen…
eksamen3

..men man vil jo ikke virke skuffet, så man gør det bedste man kan for at holde sammen på lortet…
eksamen4

So. There it is. Glædelig fucking jul til mig.

13 thoughts on “eksamen…

 1. Hehe, kender godt følelsen (selvom jeg aldrig har fået 12) Men jeg håber at du kan finde dig tilrette med 10-tallet. Fik du svar på hvorfor du ikke havde fået 12?

  1. Det var mundtlig engelsk, og jeg tror jeg kom til at bruge nogle af de samme vendinger lidt for mange gange, og så stillede hun mig et spørgsmål til sidst der slog mig lidt ud, men fik ikke spurgt mere ind til det. Det er jo også fint nok med et 10-tal, havde bare lige håbet at kunne gå på juleferie med et 12-tal 🙂

 2. Fik 10 i min bachelor for halvandet år siden … Kan forklare i det uendelige hvorfor jeg fik 10 og ikke 12 … Er stadig skuffet …

  1. SÅ det du soger er, at det går aldrig over? Jesus.. jeg troede bare lige jeg skulle bruge et par dage!

 3. Jeg kender det SÅ godt. Eller – jeg kendte det, indtil jeg begyndte at læse tysk på universitetet, og fandt ud af, at jeg i virkeligheden ikke kunne tale tysk. Det resulterede i to 12-taller i tysk kulturhistorie og tysk litteraturhistorie (mundtlig eksamen på dansk), og 00 (det gør stadig ondt at skrive) i tysk litteraturhistorie II og mundtlig sprogfærdighed (mundtlig eksamen på – du har gættet det – tysk). Jeg græd inden min re-eksamen et par måneder senere (har altid syntes, at folk skulle slappe lidt af), og jeg var oprigtig talt ekstremt lykkelig over at gå derfra med et syvtal!

  Tillykke med 10-tallet, og øv du ikke fik 12. I totally get it.

  1. Ej, en vild historie! Men så kan jeg sagtens forstå at du er glad for dit 7-tal. Det er der også mange andre fag jeg ville være glad for at få i. Men engelsk er nok det jeg er bedst til, så havde lidt regnet med at den karakter skulle hive mit gennemsnit gevaldigt op. Men nu må vi se, jeg tror den skriftlige engelsk gik fint, så forhåbentlig er den også (minimum) til et 10-tal 🙂

   Rigtig god jul til dig, søde Tine 🙂

 4. Haha, det var præcis sådan jeg havde det til min religionseksamen før jul!! Jeg fik 10, og jeg sad og ventede længe, så jeg vidste de forhandlede. En kvinde der overværede eksamen fulgte mig ud og sagde, de helt sikkert forhandlede om de to højeste karakterer. Fejlen lå så i at jeg kom til at kalde samfundet for det senmoderne samfund, hvor jeg mente det moderne. Selvom jeg indholdsmæssigt snakkede om sekularisering, som netop foregår i det senmoderne, så var det den der slog mig ud… men jeg reddede min værdighed til sidst, for jeg forklarede hvorfor det netop ikke var det senmoderne. Så jeg vidste det jo godt.. jeg kaldte det bare noget forkert. Buhuuuu……

  1. Selvom jeg indholdsmæssigt snakkede om sekularisering, som netop foregår i det moderne*** I did it again OMG

   1. Hahaha! Eksamen er bare det værste! Jeg er lige kommet hjem fra min Historie eksamen, og min hjerne havde bare sat sig for at jeg slet ikke kunne svare på noget, selvom jeg udemærket kendte svarene.

Comments are closed.