Er måske lidt dramatisk #2

Den anden dag skulle Hr. Mand og jeg til julefrokost hos hans familie i København. Jeg havde været hos min familie i Skælskør i julen, så vi blev enige om at mødes på Ølby Station, hvor han så ville samle mig op på vej mod København, cirka kl. 12
Jeg vidste, at jeg ville være der allerede kl. 11.15, og havde nok regnet med, at han i virkeligheden ville være der deromkring, bare fordi han sikkert syntes, at det ville være synd for mig at sidde der på sådan en kold dag og fryse med al min oppakning.

11.30 tikkede der dog en sms ind…
ølby2

ølby11

..hvad var det for en kold og følelsesforladt besked? Jeg havde nok forventet at hvis han skulle blive forsinket, så havde sms’en lydt mere i stil med..
ølby12

…og jeg kom naturligvis frem til den konklusion, at det havde været en frygtelig fejl at lade Hr. Mand være alene julen over, da han måtte være kommet frem til den konklusion at livet på gården var nemmere uden mig..
ølby1

…hvordan kunne jeg have været så dum? Jeg var jo helt til grin.. det føltes som om hele universet grinede af mig, og pludselig var verden helt sort…
ølby4

…og pludselig var det også som om vejret blev meget dårligere…
ølby8

…folk gik forbi bænken, hvor jeg efterhånden havde siddet en times tid, og de kiggede så underligt på mig.. næsten som om de tænkte:
ølby7

…og lugten fra de døende rester af mit forhold tiltrak naturligvis grådige gribbe….
ølby9

ølby10

…men der er jo kun så meget en pige kan klare, sådan efterladt og alene på Ølby Station… en torsdag i december
ølby13

…jeg overvejede længe om jeg overhovedet skulle tage med til julefrokosten, eller bare tage hjem til gården og pakke mine ting og lede efter et nye sted at bo. Men jeg følte også, at jeg måtte have en form for afslutning, jeg kunne jo ikke bare lade mit gennemtæskede hjerte ligge der i Ølby. Så da Hr. Mand kom frem afkrævede jeg ham naturligvis en forklaring…
ølby14

…men det svar jeg fik overraskede mig en del..
ølby15

ølby16

ølby17

…var det virkelig bare det?!? Var der slet ikke optakt til et virkelig dramatisk og tårevædet farvel??
ølby18

Så i modsætning til min forventning, så blev turen mod København vældig morsom..
ølby19

….og faktisk, så er juleferien fortsat herhjemme med vældig meget morskab…
ølby22 ølby23

 

8 thoughts on “Er måske lidt dramatisk #2

 1. Ååh, de raffinerede kvindelige evner udi drama! Kender det alt for godt. Gør livet spændende såvel som ulideligt indimellem. Hvis min kæreste afviger den mindste lille smule i intensitet eller interesse overfor mig, eller blot ikke lige får svaret på en sms, så kan jeg stadig (efter mere end 8 år troskab og rå mængder kærlighed fra hans side, ehem) ryge i gruble-mode om, hvad der mon sker i hans lejr? Har han komplet mistet interessen for mig? Er den helt gal mellem os..? Hvad kan jeg dog stille op for at redde vores forhold..?!?

  Som regel er der verdens mest jordbundne forklaring på afvigelsen, som nu i jeres søde tilfælde. Typisk mænd at være dejligt ukomplicerede og blot lidt forvirrede eller distræte til tider – derfor passer mænd og kvinder (og kvinders medfølgende kontrolbehov) så godt sammen; vi giver hinanden balance! Ren yin-yang!

  Mange hilsener fra en forholdsvist ny læser (primo december), som allerede er helt hooked på din fantastiske tegnestil og humor 🙂

  P.S. Var der virkelig en person på stationen, som først bad dig om én smøg og dernæst, da du udviste gavmildhed (foruden dramatisk sans), nogle flere…? Damn, dårlig stil!

  1. Åh, gud. Det vil sige, at det fortsætter? Vi har kun været sammen lidt over et år, og jeg plejer at skylde skylden på det.. men på den anden side er det vel også godt, at man stadig går op i det på den måde. Mit sidste forhold varede mange år, og jeg bekymrede mig meget lidt det sidste stykke tid om han gik eller blev. Så måske er det et godt tegn med det der dramatik?

   …og ja, det med smøgerne skete i virkeligheden. Jeg synes faktisk også det var ret dårlig stil, specielt da han senere kom ud af 7eleven med en hel pose fyldt med ting.

   Og velkommen til og tak for de pæne ord!

  1. Hahaha, ja! og hvis man bliver sur over at de laver fis med en, så er man en krampe. Det er altså ikke til at finde ud af!

Comments are closed.