8 thoughts on “Hvordan jeg har det med nytårsaften…

    1. Jeg ved heller ikke hvor den der angst for at gå glip af noget kommer fra. Da jeg boede i København havde jeg den aldrig, men der kunne man jo også nemt lige springe på en bus eller taxa, hvis man fortrød sit valg. Herude på landet træffer man et valg, og så er man ligesom nødt til at stå ved det, for man kan ikke sådan lige komme nogle steder hen. Tror det var det der udløste panikken.

  1. Jeg kender følelsen. Jeg endte med at gå i seng og putte tæt med den to-årige datter (der eller havde klaret aftenen ret imponerende) kl23.52 og falde i søvn ca 23.56 – efter vi havde ventet hele aftenen på fyrværkeri og kransekage ved midnat. Nå men kransekagen var også god dagen efter.

    1. Haha! Og så så tæt på målet? jeg havde en mand med tandpine der sov indtil 00.05, så åbnede vi en flaske asti og stillede os ud bag vores lade, hvor vi havde fri udsigt over Rødby, så vi kunne se alle andres penge gå op i røg 😉

  2. Jeg fortrød min beslutning om at blive hjemme et par gange i løbet af eftermiddagen nytårsaftensdag, men da jeg havde delt en flaske bobler og noget lækkert sushi med min kæreste (samt tævet ham i backgammon), var jeg ganske tilfreds med at sende ham afsted og blive hjemme på sofaen. Ingen panik her, men 2A kører også lige nede på gaden. 🙂 Lyder til, at I hyggede jer trods tandpine.

    1. Det gjorde vi i hvert fald. Selv om panikken alligevel lå lidt og lurede hele aftenen. Men det er noget andet når man ved at man godt kan tage af sted hvis man ombestemmer sig. Da jeg boede i København sprang jeg tit nytårsaften over, men der var det jo at man liiige kunne springe på en bus hvis man hørte af der skete noget helt awesomsk.

Comments are closed.