Er måske lidt dramatisk #3

I virkeligheden, så har jeg faktisk ikke noget imod at gøre rent. Faktisk, så synes jeg da det er meget hyggeligt at støvsuge…
sur1

Men jeg hader, hader, hader af hele mit hjerte at vaske op. Det er det værste jeg ved. Og jeg bliver i helt dårligt humør af at tænke på opvask
sur2

…så en dag overvejede jeg at spørge Hr. Mand om han ikke gad at tage opvasken… desværre kunne jeg lige se scenariet for mig. I ved jo hvordan mænd er…
sur5

…og jeg blev virkelig sur. Hvorfor var det mig der skulle gøre alt det sure arbejde! Det kunne han da slet ikke være bekendt. Der var jo så meget opvask, hvordan skulle det kunne vente til i morgen? Eller en anden dag? Og jeg gik faktisk og blev lidt hidsig…  Bare sådan lidt indeni for mig selv
sur3

…men da hidsigheden havde lagt sig, så var jeg egentlig sådan mere skuffet. Og ked af det. Inde i sjælen, I ved nok..
sur6

…så jeg satte mig ned for at holde en pause. Inden jeg skulle i gang med opvasken. Men så kom Hr. Mand ind.. sikkert for at bede mig om at gøre alt muligt for ham
sur7 sur8 sur9

Men til min store overraskelse sagde Hr. Mand at han da bare kunne tage opvasken!
sur11

sur13

sur12

Så Hr. Mand gik ud for at vaske op. Og jeg satte mig ned for at ‘slappe af’
sur10

17 thoughts on “Er måske lidt dramatisk #3

 1. Åh hvis bare min roomie var en smule som Hr. Mand. Når jeg gør rent, sipper hun rødvin og kigger på -_-

 2. haha åh jeg elsker dine små tegninger. Jeg er relativ ny her, men er så glad for at have fundet din blog 😀

  Jeg har det lidt ligesom sidste billede når det kommer til opvask og min roomie. . Men min kæreste han er utrolig god til at vaske op. Og det bliver gjort lige med det samme! “Clean as you go” basically 😀 Hvilket jeg synes er herligt 😀 hehe

  1. Årh, mange tak og velkommen til! Hr. Mand er også virkelig god til bare at ordne tingene med det samme, og helt uden at være sur over det. Derfor burde jeg jo også bare spørge ham ad 🙂 Kan se på din og andre kommentarer er vi alligevel er ret heldigt stillede 😉

 3. Jeg var nødt til at vise den her stribe til min kæreste. Jeg kender det SÅ godt. Jeg har heller ikke noget imod at støvsuge, men jeg er ikke glad for at vaske op, og jeg HADER at skifte sengetøj. Jeg kan også blive helt harm ved tanken om at skulle skifte det, for hvorfor gør han det ikke bare? Jeg kunne måske overveje at starte med at spørge ham. Og han er i øvrigt rigtig god til at tage halvdelen af arbejdet herhjemme, så det er totalt strengt at tænke sådan. 🙂

  1. Ej, hvor er det sjovt. Det er også mine to hade-ting. Opvask og skifte sengetøj. Jeg HADER at skifte sengetøj. Og når man tænker over det, så er det jo egenligt underligt, det er jo ikke fordi det sådan er helt vildt hårdt eller noget.

   I weekender og ferier er det næsten Hr. Mand der ordner mest herhjemme, og det er altid uden det mindste brok eller surhed. Så han skal også have den ros 😀

 4. PS. Forslaget om at bruge hundene som opvaskemaskine er en fremragende idé, og kun et lille skridt nærmere livet på landet De Unge Mødre-style. 😉

   1. Åh, men der er nogen der synes det er vigtige at sparre sammen til at fixe utæt tag og få noget isolering så vi ikke dør af kulde, end det er at købe en opvaskemasikine så jeg ikke skal vaske op. Folk har simpelthen for underlige prioriteringer 😉

 5. Hvor er det i grunden uhyggeligt at andre mennesker kan dele ens tanker ORDRET.
  Mand, hvor er det hårdt at være os. 🙂

  Ps. Jeg kan godt lide din blog!

 6. Min kæreste grinede flere gange højlydt, mens han læste indlægget og småtudede lidt af grin, da han kom til det sidste af det – så meget har du ramt hovedet på sømmet af vores forhold. Af hjertet tak for udleveringen af kvinders forkvaklede sind, og nej, selvfølgelig gør de det ikke ordentligt!

  1. Hahaha! Ja, altså enten skal vi holde op med at være så dømmende, ellers skal de altså begynde at gøre tingene ordenligt! Jeg holder mest på det sidste 😉 Og mange, mange tak for din kommentar!

 7. Fantastisk stribe! Startede her og er nu helt forgabt 🙂 Men vender stadig tilbage til denne når jeg lige har brug for det 😉

Comments are closed.