…om Tupperware

I går var jeg for første gang (som voksen, forholdsvis fornuftig, selvstændig, sparsommelig kvinde) til Tupperware-party. Jeg indrømmer gerne, at jeg med alderen er blevet lidt mere nærig. Jeg køber ikke noget til 30. kr. ét sted, hvis jeg kan få det en krone billigere 100 meter længere nede af gaden.

Så jeg var sådan ret fast besluttet på at have en hyggelig eftermiddag i selskab med nogle ret søde damer, men sådan en af de der der samler på Tupperware, det ville jeg aldrig blive. Jeg har heller aldrig samlet på noget før, så jeg kunne heller ikke rigtigt se hvorfor skulle begynde på den slags nu.
Jeg syntes også at det der med ‘livstids-garanti’ var lidt dumt, for hvis man købte billigere ting, så kunne man jo bare skifte dem ud efterhånden. Syntes.
tupperware1

…og de første 39 sekunder tænkte jeg, at hende der der demonstrerede varene jo skulle sige, at det hele var virkelig smart… Men pludselig gik det op for mig, at alle tingene virkelig var smarte.
tupperware2

…for det kan godt være, at Tupperware ligner alt muligt andet der kun koster 1/10-del af prisen.. men jeg ved ikke hvad det var med alle de fine beholdere.. de havde nærmest en magisk tiltrækning på mig.

Da vi skulle aflevere bestillingssedlerne krævede det AL min selvdisciplin kun at skrive to ting på. Men det fedeste var, at man også fik en gratis gave med når man bestilte noget.
Ja, jeg gør normalt en dyd ud af at købe alting så billigt som overhovedet muligt. Men hele vejen hjem tænkte jeg..
tupperware3 tupperware4

24 thoughts on “…om Tupperware

  1. Hehe! De to ting jeg købte var faktisk ret velovervejet, så de skulle gerne komme i brug ofte!

 1. Jeg elsker lidt (ud over dit indlæg i sig selv), at dine foldede hænder lidt ligner lange bryster!

   1. Haha, ja, det ku’ jeg da. Men jeg synes egentlig bare det add’er yderligere til hele husmorhejset og tupperwarefordommene 😉

    1. Du har helt ret.. og jeg tror bare jeg tegner mig selv med lange bryster fra nu af. Også selvom jeg i virkeligheden har verdens mindste. lange bryster er bare federe.

 2. Åha, jeg er vokset op med en mor som var tupperware-sælger. Tro mig, der var meget plastic i det hjem. Og en kæmpe pose blandet plastic til os tre søskende til når vi skulle flytte hjemmefra. Jeg er stadig glad for mine fine farvede madpakker.

 3. Hvad har du købt? HVAD HAR DU KØBT??? Du kan sguda ikke bare slutte på en cliffhanger på den måde!

  Jeg ville også elske tupperware. Hvis bare det ikke var så grimt.

  1. Hahaha! Jeg har også altid syntes det var grimt. Men der var virkeligt meget i lyserødt, så krævede det ikke så meget mere overtagelse 😉 Ej, jeg købte sådan en VIRKELIG smart sag til at lave omeletter i mikroovnen (vores køkken består af to kogeplader og en mikroovn, så alt der kan laves i den er værdsat), og jeg er på det der LCHF, så jeg æder virkelig mange omeletter. Og så købte jeg en røreskål med sådan et låg der har et hul i midten så man kan piske flødeskum uden at få det ud over hele køkkenet. For at være fair, så har je længe gerne ville have sådan en.

 4. Ja ha ha, nogen gange kan blive forbavset over hvordan i alverden man har overlevet ikke at eje de ting, som man pludselig opdager at man ikke kan leve uden. Øhh blev det lidt snørklet???

  1. Haha! Jeg ved udemærket hvad du mener! Jeg har det sådan hver gang jeg står foran SPOT-varerne i Netto 😀

 5. Hahaha! (Til dit forsvar… Tupperware ER altså bedre end det andet plasticgejl… Har annekteret lidt af min mors, og IKEA kan godt gå hjem og lægge sig hvad angår holdbarhed og tætsluttende låg!)

   1. Jeg er i hvert fald sikker på at min livskvalitet bliver væsentligt forandret når Tupperwaren ankommer til gården. Tror også man sover bedre om natten!

 6. Det ALLERfedeste er, når man 1) begejstret samler på Tupperware og 2) udtaler produktnavnet, som var det et dansk ord: Tub-ber-va-re. Jo, det gør man skam ude i de små familier, og der skal tryk på “Tub-“. Samme fordanskning gælder i øvrigt andre fangsy, udenlandske ord som fx “catering” – slet ikke så fangsy igen: Ka-ter-ing.

  Den slags gør mig glad. Det ville solide plasticbeholdere med garanti også gøre – kan ikke fordrage, når de billige fra Brugsen og IKEA bliver skæve eller danner en underlig overflade (læs: inderflade) efter at have været i opvaskemaskinen.

  1. Hahaha! Ja, jeg er også meget spændt på at starte samlingen. Og det er ER jo rigtigt at de billige er noget møg, men har det altså også lidt stram med at give så mange penge for plastik. Det er vist meget godt, at det ikke er hver dag man kommer til sådan et arrangement!

 7. The hypnotic powers of tubberware!! Det vil jeg lige skrive mig bag øret til næste gang jeg kommer i nærheden af en eller anden form for tupperware-sirene!

 8. Nøøøj hvor jeg kender det! Det var mig efter mit første Tupperware party! Jeg købte dog en del mere (Host, mangel på selvdisciplin, host). Tillykke med din nye titel som Tupperware lover og velkommen til! 😀

  1. Havde jeg ikke haft et SU-budget at tage hensyn til, så havde der helt sikkert også stået mange flere ting på listen!

 9. Hihi jeg kan også nikke genkendende til samme!!!

  Tænkte: kunne du ikke være interesseret i at holde et wellnessparty? En forkælelsesaften med fokus på wellness eller makeup? 🙂

  Det er gratis og du skal bare samle en lille flok – der er noget for både mænd og kvinder 😉 7-9 personer udover dig selv.

  Lover der også er en gave til dig 😀

  1. hehe 🙂 Det lyder lækkert, og hende Tupperware-damen spurgte mig faktisk om det samme, men det ville slet ikke kunne lade sig gøre der hvor jeg bor. Det er enormt svært at få lokket folk til en gammel, beskidt går med 4 store beskidte hunde her om vinteren. Men jeg gemmer lige din kommentar, så kan jeg lige kigge på det når det bliver varmere og folk er nemmere at lokke en tur på landet 😉

Comments are closed.