Hr. Mand er ikke særlig romantisk…

Forleden nat lå jeg vågen og tænkte over sådan noget med kærlighed..
nat1

Jeg tænkte over sådan en test jeg havde set et sted. Den gik ud på at man kunne finde ud af hvor forelsket ens kæreste var i en, ved at spørge ham om hvilke 3 ting han bedst kunne lide ved en. Jeg tænkte over hvilke 3 ting Hr. Mand mon bedst kunne lide ved mig. Han kunne nok ikke nøjes med at sige 3…
nat2

Han er jo så sød, ham Hr. Mand..
nat3

Jeg tænkte, at hvis han nu var vågen, så kunne jeg jo lige spørge ham. Men jeg ville jo ikke vække ham. Det ville være synd når han nu står så tidligt op…
nat4

Så jeg lå bare ligeså stille og tænkte videre…
nat12

Han sov godt nok tungt.. det var vel nok godt at man ikke kom til at vække ham. Heller ikke da man kom til at hive ham lidt i armen…
nat13

Men så PLUDSELIG! Så vågnede han. Helt af sig selv!
nat6

…og nu var han jo vågnet, sådan helt af sig selv. Så kunne jeg jo lige så godt spørge ham
nat7

…og jeg ventede spændt på svaret..
nat8

Det var en lidt underlig grund, men den næste blev sikkert bedre..
nat9

Den var lige så mærkelig, men nummer 3 måtte da være en god grund…
nat10

Det var underligt. Testen havde slet ikke sagt noget om noget med ‘Godnat’ eller noget.
nat11

Det var nogle underlige grunde. Slet ikke sådan nogle romantiske nogen som der stod i testen.

 

26 thoughts on “Hr. Mand er ikke særlig romantisk…

 1. Aj – det er da meget romantisk, hvis man nu læser lidt mellem linierne…. Første svar “klokken er 2.30” ja, det betyder jo, at han selvfølgelig ligger der ved siden af dig – midt om natten, hvor skulle han ellers være? Du er jo hans første valg.
  Andet svar “Jeg skal op om 2 timer” der lød han måske lidt sur? Men selvfølgelig, for så er der jo kun 2 timer mere hvor han kan ligge ved siden af dig…. Og endelig “Godnat” hvor er han bare høflig og hensynsfuld, at han ønsker dig en god nat – han skældte jo hverken ud eller noget! Jo, den er klar nok: 1) du er hans første valg – der han helst vil være. 2) han vil gerne være så meget sammen med dig som muligt. 2 timer tilbage er slet ikke nok. 3) og selv om du gør noget der ikke lige er i tråd med hans planer, så ønsker han dig alt det bedste… Hvor er du heldig.

  1. Hahahaha! Jeg tror jeg skal til at lægge alt Hr. Mand siger herud til oversættelse. Kan meget, meget bedre lide din version!

 2. Nogle gange, så tror jeg, vi er den samme person, Kristina. Bortset fra, at Frank bare går, når jeg prøver at få ham til at vise mig lidt kærlighed. Snøft.

  1. Frank virker heller ikke så romantisk anlagt. Han virker mere sådan hit ‘n’ run-agtig 😉

 3. Ejjj, hvor er den sød altså… den bragte smilet frem – ligesom alle dine andre fine tegninger. Jeg takker 🙂

 4. Ih. Nu ligger jeg her ved siden af sovende kæreste og så kan jeg ikke finde den dumme test 🙁 Link Anyone??

  1. Hahaha! Jeg tror det var i et engelsk dameblad engang. Altså det gav i virkeligheden meget god mening; det var sådan noget med hvis han sagde nogle helt praktiske ting, så var han nok ikke sådan helt nyforelsket mere, osv.

 5. Simpelthen alt for sjovt – ELSKER dine billeder og dine små “historier” 🙂

  Elsker lige at få et smil på læberne – når jeg kommer fordi dine tegninger 🙂

  Charlotte
  http://www.fit-mom.bloggersdelight.dk
  En personlig blog om at være mor, komme i form efter fødslen og træning

 6. Man skal altså også passe på med at puste til ilden… Jeg lå og puttede op af kæresten en nat og han sagde. ‘Mmmmmh skat…’ og jeg tænkte det her kan kun blive godt og sagde ‘jaaaa?..’ ! Så kom der et ‘din numse er godt nok stor når du ligger sådan der’…. Øhm hvad? Øhm tak eller??… Wtf?? Fra nu af lader jeg bare som om jeg sover!…

Comments are closed.