…om at lære at køre bil!

Jeg har ikke noget kørekort. Det lyder måske lidt dumt, men jeg har aldrig haft brug for det, syntes jeg. Det skyldes selvfølgelig at jeg har boet i København siden jeg var 18, og derfor enten har brugt offentlige transportmidler eller har cyklet.
Men Hr. Mand kan ikke lide at jeg sidder herude på gården hele dagen og ikke kan komme nogle steder, så nu skal jeg snart til at tage et kørekort. Derfor bestemte Hr. Mand sig for at han ville give mig nogle ‘prøvetimer’, bare her på vores private grund, så vidste hvad det drejede sig om.
Først var jeg meget skeptisk, for jeg er faktisk lidt bange for at køre bil, men det gik overraskende godt. Jeg kom hurtigt op i fart, og Hr. Mand var helt stille, sikkert fordi han var helt vildt forbavset over mine køreevner.
23

…det var slet ikke så slemt som jeg havde troet. Det var også hyggeligt sådan at køre og kigge på ting
24

..indimellem kom der et par ting i vejen

25

Men det lod jeg mig slet ikke slå ud af!
27

Men så syntes Hr. Mand, at nu skulle vi ikke køre bil mere. Jeg insisterede dog på at køre bilen på plads inde i laden. Hr. Mand insisterede på at stå ud mens jeg gjorde det.

En uges tid efter tænkte jeg, at vi måske skulle tage en tur mere, så jeg kunne træne lidt mere…
28 29 30 31 32 33 34 36

Hold da op! Ja, det var selvfølgelig vigtigt. Og jeg begyndte at glæde mig.

Det gør jeg i øvrigt stadig, for han har arbejdet på overraskelsen i mange uger nu, og han bruger så meget tid på den, at vi slet ikke har tid til flere ‘prøvetimer’…

14 thoughts on “…om at lære at køre bil!

  1. Hahahaha!! Er så vild med dit vanvidsudtryk, det siger alt!!
    Tak for god underholdning til morgenmaden 😀

    1. Haha! Selv tak! …og det der udtryk er fuldstændig taget ud af den fri fantasi. Jeg kan slet ikke se så vanvittig ud i virkeligheden. Med mindre du spørger min kæreste.

  2. HAHAHAhahaHAahaAH!!! Åh hvor er jeg vild med dine tegninger og fortællinger! Tak for et godt morgengrin her på læsesalen! 😀

  3. Jeg har et kørekort. Jeg har haft det siden jeg var 18 (er nu 33), og jeg har brugt det maks. 5 gange. Jeg fik det, fordi det var det man gjorde, og fordi jeg var sikker på, at jeg nok skulle få brug for det. Men det har jeg ikke endnu, bl.a. fordi jeg altid har boet i København og kan klare det meste med en (lad)cykel. Så jeg kan ikke rigtig køre. Men jeg har kørekort. Juhu 😉

Comments are closed.