15 thoughts on “Mænd har da også bare en mening om alt…

 1. Åh, hvor er det sjovt med tegninger, hvori man kan genkende så meget af sig selv. Når jeg spørger min kæreste, hvad han synes om det, jeg har skrevet, og han svarer “det er fint nok”, så går jeg fuldstændig i selvsving over det der ” fint nok” og analyserer op og ned, imens jeg hæver skrivebordslampen, lyser ham lige ind i hovedet, og bruger de næste 10 minutter på at krydsforhøre ham og hans intentioner. Ender altid med en indebrændt tanke om, at han intet aner om skrivekunst, fordi han læser jura.

 2. Entusiasme ér bare for meget forlangt, åbenbart. Hvad blev der af konfettikast og næsegrus beundring?!
  (jeg oplever cirka samme scenarie, når jeg synes, jeg har taget pænt tøj på. Mænd, altså…)

  1. Jeg mangler i den grad konfettikastning. Det sker bare alt for sjældent her på gården! Du har i øvrigt lige givet mig inspiration til et nyt indlæg. Jeg tror det bliver sjovt!

 3. Årrrh, jeg elsker nr. 2 Hr. Mand. Han minder mig om min ekskæreste, når jeg viste ham mine billeder. Stakkels mænd, der bare gerne vil sige det rigtige, det, der gør os glade og tilfredse, men altid ender med det modsatte.. 🙂

  1. Hahaha! Ja, det er fandeme synd for dem. hvis bare vi kunne lade være med at være så nærtagende og overfortolkende…narh, det kommer nok ikke til at ske 😉

 4. Hmm… der er kun en løsning på problemet med mænd og deres meninger. Vi er simpelthen nødt til at fortælle dem hvad de skal synes om tegning, skrivekunst, tøj osv. Man kan jo blive ved ha ha. 🙂 Hav en god dag.

  1. Jeg overvejer faktisk at lave en guide til dem! Jeg tror måske jeg gorde det engang… må lige arkiverne igennem!

 5. Så har jeg læst hele din blog (ikke så imponerende, når man tager i betragtning at der “kun” er 27 sider) og måske var det overtrætheden der gjorde det, men kan ikke huske hvornår jeg har været så underholdt (ikke noget med at skrige af grin, men når jeg som regel kun trækker lidt på smilebåndet af de sjoveste ting, var det nu skønt at blive revet så meget med, at smilet får lyd på).
  God weekende, glæder mig til at følge fast med herinde.

  1. Mange, mange tak for de pæne ord! Hvor er det vildt at man kan få andre til at grine sådan. Og 1000 tak fordi du tog dig tid til at skrive her, det er jeg simpelthen så glad for!! Stor krammer til dig!

Comments are closed.