Der er uoverensstemmelser…

 

Mellem hvordan Hr. Mand har det når han kommer hjem fra arbejde, efter at have været væk hjemmefra i minimum 12 timer….

41

..og hvordan jeg har det når Hr. Mand kommer hjem fra arbejde, efter at have været væk i minimum 12 timer…
42

11 thoughts on “Der er uoverensstemmelser…

 1. Haha.. Det virker utrolig bekendt for en der sidder hjemme og skriver speciale hele dagen lang, mens manden han er på arbejde. Irriterende når de mænd ikke helt kan dele gensyns-glæde-endelig er der en at snakke med og kramme-begejstringen. 😉

  1. Ja, det er fandeme for dårligt. Bare fordi han har stresset rundt i 8 timer og siddet i kø på motorvejen i 4. 😉

 2. Ja og det eneste Hr. Mand garanteret har lyst til er en kop kaffe og stilhed, og det eneste den hjemmeskrivende har lyst til er en kop kaffe og at høre om alt hvad der er sket af utroligt spændende ting på hans job, og tale om hvad man selv har lavet hele dagen. Og det den hjemmeskrivende får er .. stilhed. Har jeg ret eller har jeg ret, ha ha.

  1. Det er helt præcist ramt lie på kornet. Specielt fordi hans arbejdsplads jo også er min gamle arbejdsplads, og jeg savner dem jo derinde og vil gerne høre alt om hvad de foregår 🙂

 3. Meget bekendt scenario fra mine barselsperioder….
  tror at min hr. mand nød den relative stilhed på hans arbejde 😀

  1. Årh, mange tak. Det er faktisk lidt sjovt, for jeg har lige selv opdaget din blog den anden dag da der var en i kommentarsporet der gjorde mig opmærksom på den. Den er virkelig sjov!

 4. Hæhæ det er ikke et helt ukendt scenarie:-)
  Omvendt er det, når jeg tror jeg har en aleneaften. Ungerne er puttet og jeg sidder klar i sofaen med alt nødvendigt indenfor rækkevidde. Chips, the, øl, fjernbetjening, computer, mobil, bog og andet godt. Og så kommer min mand hjem tidligere end jeg troede og er vildt glad for at se mig. Jeg er bare virkelig indebrændt over, at se min aleneaften defilere forbi:-) What a lovin’ wife I am!

  1. OMG, sådan er jeg også. Ikke så meget sådan i fritiden, for Hr. Mand er sådan en stabil type der kommer lige hjem efter arbejde hver dag. Men hvis jeg f.eks. har ‘tegnedag’ (Jeg har delt mine dage op i skole og tegnedage. Ellers går der helt koks i det), og han bestemmer sig for at arbejde hjemmefra, så kan jeg blive helt tvær. Mest fordi jeg ikke rigtigt føler at så kan jeg tillade mig at sidde og høre høj musik imens, osv. Det forstyrrer flowet totalt når man havde planlagt at være alene.

 5. Det er derfor vi mænd har vores små rum eller hjørner rundt omkring, eller et lille kontor for den sags skyld. Det er så vi kan gemme os bare lige 10 minutter uden at kone og børn hænger på os 🙂

Comments are closed.