Der er dage hvor jeg overvejer, om jeg er egnet til et job der har noget med tal at gøre. Mange dage, faktisk.

Der sker jo simpelthen så mange fantastiske ting med og for bloggen for tiden. Jeg fatter stadig ikke helt, at det går så godt som det gør, og hver eneste dag kommer det bag på mig.

F.eks. i går. Jeg var i København for at få styr på noget skole-halløj. Jeg gik på gaden og tjekkede Facebook på min telefon, og der så jeg, at bloggens Facebook-side havde rundet 600 likes! og SÅ kunne det nok lige være, at der gik et lys op for mig!

51

Det kan enhver jo regne ud. Det var jo ustyrligt vildt. Tænk at 1/10-del af hele den dansk befolkning læser min blog. Jeg var benovet. Tænk på hvor berømt man så er!
Jeg stod på gaden ved Nørreport og tænkte, at statistisk set betød det jo, at hver 10. person der gik forbi læste min blog. Og det gjorde mig virkelig spændt! NU havde jeg chancen for at møde mine læsere! Så jeg ventede… og talte

52

53

Så var der lige et kort ophold. Heldigvis. Så kunne man lige nå at rette håret..

…og så så jeg det. Ud af øjenkrogen. Der var en pige på vej hen mod mig. Der kom hun! Læseren!

55

Hvad ville hun mon sige til at møde mig her, lige midt på gaden. Og finde ud af, at jeg er som alle andre mennesker der handler ind og tager s-toge og alt muligt. Hvor måtte det være spændende for hende. Jeg stod helt klar! Og så skete det!

56

57

58

Og hun så helt forskrækket ud. Det kan man jo egentlig godt forstå, hun havde jo slet ikke regnet med at møde sit store idol lige midt på gaden. Og hun skyndte sig videre, sikkert fordi hun var flov over sin egen reaktion.

Jeg blev stående og talte til 10 et par gange mere, men det var lige som om der var noget ved mine udregninger der ikke helt stemte…

59

Så jeg fandt lommeregneren frem på min telefon og regnede ud hvor mange procent af den danske befolkning det egentlig var der læste min blog..
61 63
Så meget tid havde jeg slet ikke til at stå og tælle ved Nørreport. Og i virkeligheden, så bliver jeg også i tvivl om jeg overhovedet kan tælle til så stort et tal.

19 thoughts on “Der er dage hvor jeg overvejer, om jeg er egnet til et job der har noget med tal at gøre. Mange dage, faktisk.

 1. Ha ha, det godt at du ikke skal vente på den 1/10 af den danske befolkning, for så er du måske blevet gråhåret i mellemtiden. Super sjov blog.

 2. Jeg har én gang oplevet, at en læser kom hen til mig og spurgte, om jeg var mig. Det var i byen, og jeg var fuld, og jeg var hundrede procent mere begejstret for at møde hende, end hun var for at møde mig. Undskyld Frederikke.

  1. Hahaha! OMG, jeg tør slet ikke tænke på hvis jeg mødte en læser når jeg var fuld. Det ville jo gå helt galt!

 3. elsker at læse din blog, og kan så informere dig om du nok er gået forbi en af dine læsere i går 😉 jeg går i skole ved siden af nørreport og tager toget hver eneste dag frem og tilbage 😉 så JA!! DER ER NOK GÅET EN LÆSER FORBI DIG I GÅR 😀

  Masser af kærlighed til bloggen, den er bare FAB!

  1. OMG OMG OMG!!! Ej, hvor er det crazy. Nu hvor du siger det, så synes jeg også der var nogen der kiggede sådan lidt ekstra da de så mig!

   Tak fordi du læser med! DU er FAB!

 4. Tak for en super griner på en hundekold vinterdag … du er simpelthen for sjov 🙂 … (og tænker stille at den der udregning med hver 10. … den kunne jeg sagtens ha’ lavet også *hehe*)

 5. Ahaha – døde lidt af grin over dine close-ups med superbegejstret dig, og superskræmt måske/måske-ikke læser 🙂

  I øvrigt har jeg det med tal, som du lyder til at have det. Løsningen på det er bare at få et job, hvor der ikke indgår tal overhovedet – voila, Det har sparet mig for mange hovedbrud. Som jeg i dén grad havde mange af, da jeg i et tidligere job forvildede mig ind på et to-dages buisinesscase-kursus. Der var tal over det hele, mand!

  1. Hahaha! OMG, jeg hader det virkelig, virkelig, virkelig. Skal aldrig på to-dages business-kursus!

 6. Det havde været så piiinligt (for mig, umiddelbart), hvis jeg havde set dig stå der. ‘Oh my God – oh my God, hvor er det vildt. Aaaaaaaaii er det ? Jaaaaa det er det. Ej jeg er bare heeeeelt vild…..’ Og bla bla bla. Du var kommet for sent til alt det du skulle resten af dagen. Eller værre endnu – jeg var hoppet med i toget (Gud jeg ville håbe for dig at du blev hentet i bil af store beskyttende bodyguard-lignende hr. Mand)…. 🙂 giv lige et praj INDEN du stiller dig op og venter dine fans. Vi vil jo gerne lige vide hvor vi skal stille os i kø! 🙂

  1. HAHAHA! Årh, hvor er du herlig! Hr. Mand ligner i øvrigt meget lidt en bodyguard, lige bortset fra hans, som regel, ret seriøse ansigtsudtryk. Vi arbejdede sammen i to år inden vi blev kærester og i de to år var jeg mest bare bange for ham 😉

 7. Du er bare herlig! Jeg, derimod, er en klovn. I hvert fald til at genkende folk OG at huske, hvor det nu er, jeg kender (eller i virkeligheden ikke kender, men blot genkender) dem fra (derudover er jeg forhåbentlig langt fra en klovn – afskyr i virkeligheden klovne og gøgl. Nå jo, er også en klovn til at huske navne).

  Så hvis jeg passerer dig og IKKE hilser begejstret – don’t worry. Jeg er blot handicappet på den front. Synes fortsat, for fuld damp, at du og din blog er ganske fantastiske! 😉

 8. Hahahahaha!
  Den gang jeg var lille, fik jeg engang regnet mig frem til, at min mor måtte være født i 1800 – tallet – det er nok 15 år siden og der var hun 45 😀

 9. Måske din beregning ikke var helt rigtig. Men verden er lille. Faktisk er det jo matematisk bevist at man kun skal syv led ud før man er forbundet med en anden person. Det vil sige at du med sikkerhed kender en, der kender en, der kender en, der kender en, der kender en, der kender en, der kender Obama. Det er lidt vildt. Faktisk er der en rigtig god sandsynlighed for at vi to kender hinanden gennem en fælles bekendt. Så måske er der alligevel flere end du lige regner med der kender til din blog 🙂

  Har prøvet at side til en familiefest, og rent tilfældig komme til at snakke med en fjern fætter. Det viser sig så at han køber alt sit emballage, papkasser og alt hvad han ellers bruger, på min webshop. Uden at nogen af os anede det. Så lille er verden 🙂

Comments are closed.