Den kommer nok aldrig til at bo hjemme hos mig..

Hvordan jeg havde det første gang jeg hørte, at der var noget der hed en ‘menstruations-kop’:
mens

Hvordan jeg havde det efter nogen havde forklaret mig om alle de helt fantastiske fordele der var ved at bruge sådan en. F.eks. at man ikke hele tiden skal købe andre remedier til at tage sig af de månedlige begivenheder, at det var meget bedre for miljøet, at det var sundere for kroppen. Og at det slet ikke var så ulækkert at vaske og genbruge som det ellers lød:
mens

24 thoughts on “Den kommer nok aldrig til at bo hjemme hos mig..

 1. Hygiejnebind styrer for vildt …eller? Selvom de også er klamme, så slår den der menstruationskop klamheden med flere længder! Nej lad os endelig beholde vores bevingede “bleer”, selvom de ikke er miljøvenlige 🙂

  1. Hahaha! Ja, jeg er ellers ret meget sådan ‘pro-miljøet’ med der er åbenbart visse ting jeg er for sarte til at gøre det med :/

 2. hahaha jeg er så enig! Det lyder bare så über ulækkert, uanset hvor mange fordele der er ved det. Tænk lige hvis du kom til at tippe den når du skiftede den på job?? puuuueha.
  Og FEDT at du har fået dig en shop! Jeg er desværre i et meget fattigt hul lige nu, og jeg har allerede valgt at trække penge ud af mit ikke-eksisterende budget for at støtte din indsamling til bog, så den der Let’s dans kop jeg craver for hårdt lige nu må vente lidt!! 😀

  1. Årh, Gitte! Du skal da ikke give penge til min bog så!! Du har da allerede givet rigeligt med dine fine links og dit hepperi her i kommentarfeltet! Nu bliver jeg helt trist 🙁

   1. Jamen hør nu her, jeg er jo bogjunkie, jeg kunne jo ligesom ikke lade være! Du skal sgu ikke være trist, jeg er lykkelig 😀 Glæder mig HELT VILDT manner! 😀

 3. Hørt!! Jeg har svært ved at forestille mig, at der på et tidspunkt er én der har pitchet den idé, og en hel gruppe mennesker så er blevet enige om, at det da er herre smart! :-/

  1. Haha! Ja, men det er bestemt heller ikke fordi jeg ikke, sådan logisk set, kan se fordelene i den. Men den giver mig stadig bræk-fornemmelser. Men jeg er sgu også så pissesart.

  1. Hahaha! Hvor er du sej. Min kæreste sagde det samme, men jeg tror altså også han er en sådan lidt atypisk mand der overhovedet intet har imod at købe Tampax med hjem.

   Og jeg er helt enig med dig. Det ER bare blod. Og det er jo endda ens eget. Jeg ved sgu ikke hvorfor jeg har det så stramt med det 🙂

 4. Jeg retter lige noget sprogligt. Ikke for at være irriterende og pedantisk, men bare sådan til en anden gang, ikk? Faktisk er jeg flink nok.

  Hvis du vil slutte en sætning med prikker så gør du sådan:
  mellemrum tre punktummer …

  Hvis du sætter punktummer direkte efter et ord, betyder det, at du forkorter ordet. Som i “spark mig i r…”

  Menstruationskoppen? Jeg har tænkt mig at prøve den. Selvom jeg også har det lidt stramt med tanken.

  1. Du retter bare 🙂 Jeg er stadig på sådan et stadie at jeg ikke helt fatter at der er andre end min familie der læser med, så jeg tænker slet ikke over sådan nogle ting 😀

 5. Sådan havde jeg det også, indtil der var nogen der fortalte mig at den også hjalp mod menstruationssmerter. Eftersom jeg typisk lå brak 1-2 dage hver måned virkede det pludselig som om den var værd at prøve.

  And I love it!!! Går aldrig nogensinde tilbage igen. Mere behagelig end både tampon og bind og i stedet for at ligge brak 1-2 dage hver måned ligger jeg nu måske brak 1-2 dage hvert/hvert andet år. Ved ikke helt hvad det er der gør forskellen – vist nok hvilke muskler der bruges til at holde den på plads (som er nogle andre en til tampon, for den sidder anderledes – tampon gjorde typisk bare mine smerter værre).

  Der er selvfølgelig også andre fordele – bløder aldrig udenfor, skal aldrig spekulere på om jeg nu har nok med på ferie, miljø+prishensyn – men det er utvivlsomt det med smerterne der fik mig overtalt til at prøve det, og som jeg er mest glad for ved den.

 6. Åh Kristina. Jeg tror også selv, jeg ser sådan der ud lige nu, ved tanken om koppen. Jeg kan godt lide idéen. (Eller nej. Jeg vil helst slet ikke tænke på den). Miljørigtigt og kvindesejt og alt det der, men det kommer bare ikke til at ske. Ever.

Comments are closed.