Er måske den stærkeste dame på hele Lolland …

I vinters var der meget koldt på gården, og da alle forretningerne var løbet tør for brænde, så blev vi nødt til selv at save noget ud af noget træ vi havde. Jeg havde aldrig prøvet at save brænde før. Faktisk, så tror jeg aldrig rigtig at jeg har savet noget i mit liv før.
Det var egentlig heller ikke fordi jeg som sådan gik rundt med et brændende ønske om at save i ting, men jeg er også alligevel bange for at Hr. Mand en dag bliver træt af at jeg ikke kan finde ud af sådan nogle praktiske ting som man skal kunne når man bor på en gård, så jeg prøver altid at hjælpe så godt jeg kan.

Hr. Mand lagde træet op på sådan et stativ, og så gav han mig en sav. Den var orange.
1Da jeg skulle til at begynde at save, så hørte jeg en mærkelig lyd ovre fra hvor Hr. Mand stod og savede …
2Da jeg kiggede hen, så så jeg at Hr. Mand var ved at save i træet med en elektrisk form for sav. Og det gik hurtigt, det skal jeg lige hilse og sige. Da Hr. Mand jo er en mand, så har han jo meget stærkere arme end mig, og kunne helt sikkert hurtigere save i træet med den almindelig sav end jeg kunne.
3Så jeg spurgte ham, om vi ikke skulle bytte, men det var som om Hr. Mand slet ikke vidste hvad han skulle sige til mit forslag.
4Han så næsten ud som om, han prøvede at finde på noget klogt at sige …
5Og så sagde han noget der gav meget god mening
6og så sagde han også noget jeg slet ikke havde regnet med
7Wow, tænkte jeg. Jeg havde aldrig selv syntes, at jeg var sådan en som var stærk. Men måske havde han ret
8Hvis Hr. Mand sagde, at jeg var stærk, så måtte det være rigtigt. Han ville ALDRIG sige sådan noget for sjov!
Og jeg blev rigtigt stolt over at være sådan en stærk én. Og jeg savede og savede og savede …
9
Efterfølgende har jeg godt kunne mærke i mine arme hvor stærk jeg er blevet, så jeg er begyndt at gå sådan med armene lidt ud fra kroppen, så andre også kan se det.
10Det er dog ikke alle der sådan rigtigt lægger mærke til det, så jeg er også begyndt at se lidt mere gal ud, for ligesom at understrege min stærkhed.
11Men ved I hvordan jeg i virkeligheden har lyst til at gå rundt? Sådan her:
12For det første, så er jeg klar hvis der er noget der har noget de skal have savet i. For det andet, så tror jeg ikke man sådan lige messer med sådan en stærk, sur dame med 2 save i hånden.

5 thoughts on “Er måske den stærkeste dame på hele Lolland …

  1. Kristina Savhånd. Det er ret fantastisk. Jeg skulle godt nok heller ikke have fingre i sådan en motorsav, men du er selvfølgelig så stærk, at du sagtens ville kunne håndtere det. Jeg har desværre ikke lige umiddelbart noget der skal saves i, men hvis situationen skulle opstå, vil du være den første jeg ringer til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *