Er farlig om morgenen …

Før første kop kaffe …
1Efter første kop kaffe

2

8 thoughts on “Er farlig om morgenen …

 1. Det er endnu bedre, hvis alle tier stille indtil efter 2. kop. Eller slet ikke er der.
  Har det ret stramt med mennesker om morgenen. (Også om morgenen)

  🙂

 2. Jeg drikker ikke kaffe, men har det til gengæld også ret stramt i længere tid om morgenen. Og der kan mennesker på deres første kop kaffe godt være lidt anstrengende. 🙂

 3. Ih men ih altså. Har kigget efter koppen inde på din shop, men der er kun det ene billede på. Man kan vel ikke bestille en med begge på, så konteksten kommer med? 🙂

  1. Hej Stine 🙂

   Jeg er lige ved at kigge på det. Det er nemlig sådan at koppe har en grundpris og hver billede jeg kommer på koster en ekstra pris. Først lade jeg dem begge op, og så kom koppen til at koste 200 kr :/ Så prøvede jeg at sætte de to billeder sammen til et, men det ser ud som om at de så bliver så små så man ikke kan se hvad der står. Men jeg arbejder på en løsning 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *