Hr. Mand er muligvis lidt træt af mig …

 

Ind imellem kan det være svært at styre følelserne når man sådan er kommet ud på den anden side af den der lortedepression. Mens den stod på var der sådan ret meget konsensus i mit hoved om at intet var godt
1Hr. Mands humør er sådan lidt mere stabilt. Han er sjældent jublende glad, men lige så sjældent skidesur. Det er bare sådan jævnt.
Det er som sådan egentlig ikke fordi jeg tror, at han ønsker sig tilbage til den tid hvor jeg var deprimeret. Men jeg tror også ind imellem at det her jubleri kan være lidt svært at deale med 24/7
2 3 4

Men den fornemmelse kendte Hr. Mand åbenbart ikke.

Fordi jeg for tiden er helt oppe, så tror jeg fejlagtigt at han må være nede i kulkælderen fordi han ikke nødvendigvis svæver rundt deroppe sammen med mig. Så jeg prøver at hive ham med …
6 7 8 9Jeg får også en masse nye tanker og ideer for tiden. Verden er helt åben, og jeg ser ikke andet end muligheder for mig ..
12101113Jeg tror muligvis at Hr. Mand enten snart sender mig på ferie. Eller beder mig om at flytte hen i laden.

12 thoughts on “Hr. Mand er muligvis lidt træt af mig …

 1. Ihhh hi hi hi hi – hvor er du sød 🙂 Min mands humør lyder ligesom din mands: stabilt uden store udsving i op- eller nedadgående retning. Til gengæld er jeg sådan én, der kan svinge meget op og ned. Gråd, hysterisk og ukontrolleret grineflip, surmuleri og kærligt overskud er ikke uvant for mig at vise i løbet af en enkelt dag, gerne direkte fra det ene til det andet. Min mand er utroligt god til at hjælpe mig med at blive glad, hvis jeg er trist, og se til at et grineflip ikke kammer over i fortvivlet gråd og følelsesmæssig udmattethed, og jeg tænker også ofte, at det da må være hårdt for ham at være sammen med sådan en ustabil humørkolbøtte. Dine tegninger ramte plet endnu en gang – tak for at få mig til at smile 🙂

 2. Har din læge fortalt dig om bipolar lidelse? Jeg synes du skal læse om dette på nettet, da der er en risiko for at man ryger over i en hypomanisk tilstand når man kommer ud af sin depression.
  Jeg har selv arbejdet som sygeplejerske på et psykiatrisk hospital og jeg ved derfor hvor vigtigt det er at være opmærksom på dette.
  Man anslår at ca. 50% af dem der har en depression skal placeres i det bipolare spektrum.

  Hvis du har en bipolar lidelse kan det være en idé at udskifte det antidepressive medicin med stemningsstabiliserende medicin.

  1. Hej Mia 🙂 Ja, lægen har snakket med mig om det. Jeg ved ikke selv nok om det til at afgøre, hvad det er der sker, men han stillede 1000 spørgsmål og mente, at der ‘kun’ var tale om en almindelig depression.
   Jeg skal også lige på det kraftigste understrege, at det jeg tegner her er voldsomt overdrevet. Jeg har hverken fundet på blomsternavne eller fået lyst til at danse i virkeligheden 🙂

   Sidst jeg var deroppe talte vi om en masse ting, og med den smule jeg ved om biopolar, så er det vist meget langt nede i perioder, og så fuld fart frem den næste, og jeg er på ingen måde på fuld fart frem (selvom jeg sagtens kan se hvordan det kan virke sådan når man læser bloggen). Næsten tværtimod. Jeg sover som en sten 8 timer hver dag, og den forandring jeg selv har lagt mest mærke til er, at nu kan jeg koncentrere mig om både skole og arbejde, uden at blive distraheret og miste fokus. Mens jeg var deprimeret opgav jeg alt halvvejs fordi jeg ikke synes, at det jeg lavede var godt nok, og det er i virkeligheden mest glæden over at kunne sove, koncentrere sig og gennemføre de ting jeg laver.
   Jeg er i øjeblikket ved at trappe ud af min antidepressive medicin og er nede på halv dosis og mærker ingen negativ forskel. Som sagt ved jeg ikke selv særligt meget andet om biopolar end hvad min læge har fortalt mig, men ud fra det mente han ikke at det var der ‘problemet’ lå. Men han følger med i udtrapning og jeg er selv meget obs på ændringer i humøret, så hvis jeg oplever noget ‘nyt’ vil jeg selvfølgelig informere ham om det og så må vi tage den derfra 🙂

   1. Godt at både du og din læge er opmærksomme. Jeg fik bare pludselig tanken – selvom jeg godt er klar over at alt sættes lidt på spidsen når man laver blogindlæg 😉

    Håber at det bliver ved med at gå fremad, både med dit humør og din tegnekarriere.

    Jeg nyder at følge med og synes dine tegninger er så sjove 🙂

 3. Hvor er det dejligt at du er glad igen!!! Det er lige så det smitter gennem skærmen :o) Allermest fik det mig til at grine, at jeg troede at dine foldede hænder på første billede var en ordentlig hængebarm…. Uanset hvad – velkommen tilbage på solsiden.

  Klem

 4. HA, HA, HA, HA – LOL- Hold kæft hvor er det sjovt det der. Sad ellers lige her og hang fordi jeg absolut skulle stå op kl. 5, men nu sidder jeg og skrup griner – Thank you 🙂

  Ps.: Håber laden er isoleret….

 5. HAHA – du er bare så skøn. Når jeg trænger til et grin, får jeg det altid af dig. Elsker din blog og sunde indstilling til livet. Tusind tak 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *