5 thoughts on “Havde været til første møde med potentiel kunde …

  1. Så var der dengang jeg var så træt efter en mega lang arbejdsdag at jeg faldt i søvn på sofaen. Da jeg vågnede smågrinede min (eks!)kæreste… Da jeg skulle ud og tisse så jeg i spejlet at han havde tegnet overskæg på mig. Med en tusch. Der var vandfast. Og altså ikke kunne gå af. Det var totalt Rachel og Ross i Las Vegas i venner! Så jeg stod med en skuresvampe og neglelakfjerner smurt ind i hovedet og kunne stadig ikke få det helt af. Dagen efter på arbejdet sagde folk (kunder!) ‘øhm du har vist noget, øhm der under næsen’… Øvøvøv – jeg håber dit var nemmere at få af!

  2. Haha. Nogle kunder kan godt lide, at deres krea-folk er lidt kunstneragtige. Det er sikkert gået okay…. også selv om du måske havde kuglepen i hovedet, fra starten af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *