... vupti! Så var romantikken død!

5 kommentarer

 • Ha, ha sådan havde jeg det i går:
  http://hvorsvaerterdetlige.dk/maks-pinlig-her-o/

  🙂 Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Nogle kunder kan godt lide, at deres krea-folk er lidt kunstneragtige. Det er sikkert gået okay…. også selv om du måske havde kuglepen i hovedet, fra starten af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hæ, hæ… det havde du sgu sikkert nok… Ha, ha, ha – sorry, men det er da lidt sjovt, ik’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Så var der dengang jeg var så træt efter en mega lang arbejdsdag at jeg faldt i søvn på sofaen. Da jeg vågnede smågrinede min (eks!)kæreste… Da jeg skulle ud og tisse så jeg i spejlet at han havde tegnet overskæg på mig. Med en tusch. Der var vandfast. Og altså ikke kunne gå af. Det var totalt Rachel og Ross i Las Vegas i venner! Så jeg stod med en skuresvampe og neglelakfjerner smurt ind i hovedet og kunne stadig ikke få det helt af. Dagen efter på arbejdet sagde folk (kunder!) ‘øhm du har vist noget, øhm der under næsen’… Øvøvøv – jeg håber dit var nemmere at få af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er da bare typisk, når man gerne vil tage sig lidt godt ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... vupti! Så var romantikken død!