… vi siger det ikke til nogen

.. men ind imellem, så sender jeg Hr. Mand ned i den anden ende af Netto for at finde et eller andet vi skal bruge, så han ikke ser at jeg putter chokolade-skildpadder ned i vognen
skildpadder… og så sørger jeg altid for at se meget overrasket ud når vi står og skal betale og jeg finder dem nedenunder alle de der poser chips, Nutella-glas og Marabou, jeg har puttet ned i vognen for at skjule skildpadderne. Ellers kunne han jo godt tro, at jeg havde lagt dem i vognen med vilje, og måske synes at jeg spiste lige lovligt mange usunde ting.

4 thoughts on “… vi siger det ikke til nogen

    1. Det fungerer helt perfekt! Jeg plejer at tilføje sådan noget a la “Gud, dem havde jeg glemt. Så havde jeg da slet ikke købt alt det andet chokolade”. Works every time!

    1. Ja, og jeg har lidt brug for Hr. Mand, for jeg har ikke selv kørekort og kan køre tingene hjem til gården (der ligger 6 km udenfor byen). Endnu en grund til snart at få taget det kørekort 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *