Tegninger

… vi siger det ikke til nogen

.. men ind imellem, så sender jeg Hr. Mand ned i den anden ende af Netto for at finde et eller andet vi skal bruge, så han ikke ser at jeg putter chokolade-skildpadder ned i vognen
skildpadder… og så sørger jeg altid for at se meget overrasket ud når vi står og skal betale og jeg finder dem nedenunder alle de der poser chips, Nutella-glas og Marabou, jeg har puttet ned i vognen for at skjule skildpadderne. Ellers kunne han jo godt tro, at jeg havde lagt dem i vognen med vilje, og måske synes at jeg spiste lige lovligt mange usunde ting.

4 Comments

    • admin

      Det fungerer helt perfekt! Jeg plejer at tilføje sådan noget a la “Gud, dem havde jeg glemt. Så havde jeg da slet ikke købt alt det andet chokolade”. Works every time!

    • admin

      Ja, og jeg har lidt brug for Hr. Mand, for jeg har ikke selv kørekort og kan køre tingene hjem til gården (der ligger 6 km udenfor byen). Endnu en grund til snart at få taget det kørekort 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *