Det kunne godt være en deal breaker

Hr. Mand og jeg er meget forskellige. Jeg er meget ung og meget glad altid, og han er tit mere sådan lidt gammel og sur i det …
db1Det er noget jeg har vænnet mig til. Jeg elsker ham jo. Både selvom han er gammel og sur og hans yndlingsband er Lynyrd Skynyrd ..
db2Sådan bliver det efter et stykke tid. Så smutter man ikke bare fordi ens kæreste er gammel, sur, hører Lynyrd Skynyrd og nægter at oprette en profil på Facebook
db3Meget kan man tage. Noget kan man også forstå, eller i det mindste bare acceptere. Men ind imellem er der ting der er så sære, at ens hjerne næsten lukker ned når man finder ud af det …
db4db5Det er som om hjernen prøver at forstå informationen man har modtaget, men den kan simpelthen ikke arbejde med det, og man begynder at stille sig selv spørgsmål som “Slår han så også små dyrebørn?!?” og “Hvad var det nu der skete med ham der psykopaten der myrdede små børn der stak af fra fængsel lige inden jeg mødte Hr. Mand”.
Mange ting kan man leve med. Men jeg ved ikke om det her er en af dem.

15 thoughts on “Det kunne godt være en deal breaker

 1. Min kæreste er typen, der sådan generelt set “ikke rigtig forstår desserter” .. Jeg har kendt ham i over syv år, og jeg dør stadig lidt indeni hver gang den sære sætning kommer ud :p

  1. Åh, Gud. Jeg er ellers ret meget sådan “Der skal være plads til alle”, men jeg kan ikke forstå det! Aner de slet ikke alle de gode ting der kommer ud af sukkeret?!? 😀

 2. Åh gud, det her indlæg er SÅ meget min kæreste og mig! Han er også syv år ældre end mig, smartphones er noget fanden har skabt, og facebook bruger han stort set kun til musikrelaterede ting. Han er dog vild med alle slags desserter, så på den front er der ikke noget i vejen. 🙂

  (Måske er det i virkeligheden mig, der er mest… betænkelig overfor glasur på kager. Men det tør jeg næsten ikke sige, i frygt for at jeg bliver mindre sej i dine øjne.)

  1. Haha! Altså, min kæreste er virkelig gadget-nørd, men han nægter bare at indvie andre i alle de smarte ting som sådan nogle fine telefoner kan. Hvis man har sådan en fin telefon, så skal man da dele billeder, osv. med hele verden! Er det ikke det der er reglen?!?

   Du mister aldrig sejhed i mine øjne! 😀

 3. 1.: jeg er heller ikke på facebook – er jeg så gammel? Troede ellers at 35 stadig talte med som okay ung, (altså hvis bare man hører Britney Spears now and then… 😉

  2.: Kan du ikke bare slikke ALT glasuren af Hr. Mands kage først (det havde jeg gjort) -Uhmmm.

  3.: Synes din Hr. Mand ser meget truende ud når han synger Lynard Skynard – tror måske også han er ham der flugtfangen…

  4.: Tak for godt grin – IGEN 🙂 🙂

  1. Hahaha. Jeg bliver selv 35 til efteråret, så det er virkelig, virkelig ungt!!

   Jeg grinte også selv at hvor truende han kom til at se ud mens han sang 😉

 4. Ha ha ha ha ha og TAK – troede kun det var mig, der er i besiddelse af en mand, der nægter at oprette en facebookprofil (eller en hvilken som helst anden social medie-profil for den sags skyld 😉 )

  1. Det er vildt, ikke? Min gider heller hverken Twitter eller IG eller noget som helst. Jeg forstår det simpelthen ikke!

 5. Hvor kender du min mand fra??
  Og i det kom han ind og kiggede mig over skulderen, for han gider egentlig ikke internettet, jo. Men har sjovt nok altid en mening om de sider jeg kigger på, denne gang er ingen undtagelse…
  Jeg skulle hilse og sige at: Det altså staves lynyrd skynyrd OG at “Sweet Home Alabama” UMULIGT kan være yndlingsnummeret, ej heller “Free Bird”, derimod er “Tuesdays Gone” et glimrende bud, men Ronnie er absolut sublim på “I need You” på Second helping-skiven fra ’74.

  1. Hahaha! Fejlen er straks rettet! Og beklaget herfra! Selvom jeg bliver helt rundtosset af alle de y’er 😉

   Min kæreste hører faktisk ikke rigtigt sådan bestemte bands, men kunne han vælge en sang han kunne høre dagen lang, så var det nok Sweet Home Alabama. Det er lidt sjovt, for jeg er selv mega musiknørd, dog ovre i en lidt anden genre, og jeg har hele tiden lydt til at lave sådan en “Jamen, hvis du kan lide denne her, så prøv at hør denne her og denne her og denne her”, men det har ikke rigtigt bidt på. Der er et par enkelte numre som jeg har spillet for ham som han så har endt med at høre, men ellers består hans playliste bare af 5 numre. 1 med Taylor Swift (åh, Gud, Why?!?!), Sweet Home Alabama, Fortunate Sun, Shipping up to Boston (Dropkick Murphys) og et nummer med Pantera. Og den liste hører han så på repeat. Det er nok den mest skizofrene playliste jeg nogensinde har set.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *