Prøvede sådan noget olie til håret …

hårolie

Det bliver nok ikke en del af mine faste rutiner.

9 thoughts on “Prøvede sådan noget olie til håret …

    1. Hehe, jeg kom faktisk kun en lille dråbe i spidserne. Men mit hår er så fint, at det blive fedtet og tungt af ingenting 🙁

  1. Hahaha.Den lavede jeg også første gang. Men selvom jeg nu ved, at mængden skal doseres til en meget lille smule i spidserne, synes jeg stadig, at mit hår får sådan en fedtet fornemmelse… Så har erkendt, at olie til håret bare ikke er for mig 🙂

  2. Noooooooo! Jeg har også så tyndt og fint hår, at det skal ikke i nærheden af olie. Det bliver fedtet af ingenting. Var engang til frisør, som puttede olie i efter en lækker vask, klip og føn. Træls at skulle hjem og i bad efterfølgende.

  3. Hvis uheldet er ude og der er kommet for meget olie i håret – eller hvis dit hår bare tager vildt godt imod olien, så kan du fjerne den fedtede fornemmelse med pudder påført med en bred makeup børste. Babypudder er super effektivt, men hvis du har mørkt hår er en transparent pudder til ansigtet bedre. Det skal lige have lov at virke et minuts tid. Ved godt det lyder skørt, men det virker.

    1. Det lyder jo faktisk meget logisk, sådan noget tørshampoo (som vist i bund og grund også er meget pudder-ish) er jo også godt til fedtet hår, så jeg synes det giver meget god mening 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *