Det er altså også virkelig underligt …

Da jeg begyndte at arbejde og læse hjemmefra, så var det mig der fodrede vores hunde. Efter et stykke tid viste det sig, at jeg måske havde givet dem en anelse for meget foder, og det blev Hr. Mand lidt irriteret over. Så det holdte jeg op med.
Men vi skal jo hygge os lidt, ikke. Så derfor skal de jo have et par kiks. Eller 20. Om dagen. Jeg har fortalt hundene, at det er vores hemmelighed, og det slet ikke er noget vi behøver at involvere Hr. Mand i
sch1… men det er som om de ikke helt forstår, at når det er vores hemmelighed, så kan det kun foregå når Hr. Mand ikke er hjemme.
sch2Det er som om de slet ikke forstår hvad ‘hemmelighed’ betyder.

10 thoughts on “Det er altså også virkelig underligt …

  1. Det er jo det som er fuldstændigt vidunderligt ved hunde, man er som menneske i stand til at skabe total salighed hos et andet væsen, bare med en enkelt hundekiks. er det ikke bare lykken?
    Jeg er “bedstemor” til en uimodståelig hund, den er meget sød, sætter sig bare helt stille bag mig, når jeg laver mad, ingen piben eller andet, men et meget glad og forventningsfuldt ansigt, den naturlige reaktion, er at lempe lidt fraskær ned til den; men desværre har min søn og svigerdatter god hørelse. Derfor er hunden og jeg begyndt at øve os på totalt lydløs affodring.

    1. Hahaha, ååårh. Vores 4 hunde ligger også liiiige så stille på gulvet ude i køkkenet når jeg laver mad. Den ældste af dem, en schæferblanding på 10 år, hun er så sød. Hvis jeg f.eks. står og skærer grøntsager, så kigger hun skiftevis på det jeg laver og så op på mig. Det er lidt kært 🙂

    1. Hahaha! Det sjove er, at Hr. Mand i virkeligheden er ligeså slem som jeg er. Han vil bare ikke være ved det 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *