Hr. Mand er ikke særlig romantisk #2

 

Jeg var glad og sådan lidt i det nyforelskede hjørne …
mus1 mus2 mus6mus3 mus7 mus8 mus9Jeg tror ikke, at det sådan var det samme hjørne vi var i.

7 thoughts on “Hr. Mand er ikke særlig romantisk #2

 1. HAHAHAHA av av av mave! Åha jeg elsker din humor 😀 fedt med et godt grin inden sengetid, så kan det kun blive en god nat! Hahaha. God påske! 😀

 2. Haha jeg synes, jeg kan genkende det her scenarie! Er flad af grin – mange af dine tegninger er som at se mig selv og min egen Hr. Mand 😀

 3. Den her var virkelig god. Jeg begyndte at læse din blog, efter min store søster blev ved med at læse nogle af dine indlæg op HVER gang jeg var hjemme ved hende (og det er forholdsvis ofte), hun har gjort mig mere eller mindre afhængig 🙂
  Jeg kan godt lide din tegne stil og du har en meget “stille” humor som min gamle lære vil sige (eller det går jeg da ud fra, da hun sagde jeg havde det og jeg mener din humor og min humor nok minder ret meget om hinandens)

  Håber du har en god påske 🙂
  Mvh Iris (Randers)

  p.s. det er altid hyggeligt at kunne sætte geografi på sine fans 😉

  1. Hej Iris!

   Mange, mage tak for din fine kommentar! Min hjerne kan slet ikke forstå, at der rundt omkring ude i landet sidder folk og kigger på mine indlæg og har det sjovt med det. Selvom jeg selvfølgelig godt kan se på mine besøgstal at der nok må være andre end min familie der kigger med, så er det alligevel så vildt at forestille sig. Mange tak til både dig og din søster!!

   KH

   Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *