Har taget en beslutning

Det fede ved at have en tegneblog er, at jeg jo sådan set bare kan tegne mit liv, sådan som jeg ønsker, at det skal fremstå. Hvis jeg f.eks. gerne vil have en pæn sofa, i stedet for den sorte læder cinema-sofa med fastlimet bord med kopholdere (ja. Kopholdere) og underdel der kan trækkes ud, som Hr. Mand har købt, så kan jeg bare tegne en anden sofa. Faktisk, så har vi altid en anden sofa på mine tegninger. Jeg har sagt til Hr. Mand, at det er fordi jeg ikke kan tegne ‘vores’ cinema-sofa. Jeg tror, at det er bedst på den måde.

På samme måde med mig selv. Jeg tror, at hvis nogle af jer møder mig i virkeligheden, så vil I nok forvente, at jeg så nogenlunde sådan her ud:
9I ville nok ikke tro, at jeg var sådan en type der boede under sten i en skov og spiste mos
10… og hylede som en ulv om natten
11Havde i mødt mig for et par år siden, så ville jeg sikkert have lignet det første billede. Men efter et halvandet års tid på Lolland, så ligger sandheden måske mest et sted mellem billede 1 og 2.
Og af en eller anden grund, så forestiller jeg mig tit hvordan det ville være, hvis jeg en dag gik rundt hernede, og så overhørte nogen tale om min blog.
Men problemet er, at jeg tror egentlig, at det ville være lige så skidt for mig at møde jer ude i virkeligheden, som det ville være for jer. Jeg forestiller mig, at situationen ville forløbe nogenlunde sådan her.
1 2 3

Men det ville jo også være svært, når I nu stod lige der hvor jeg kunne høre jer ..4 5 6 7 8Tanken om hvordan scenariet kunne udspille sig på den måde, har fået mig til at tænke, at enten så skal jeg gå i bad lidt oftere og tage noget rent tøj på ind imellem, eller også skal jeg lade være med at hilse på jer hvis det en dag sker. For det må jo ske. Jeg har næsten 600 likes på Facebook, så den slags kan jo ikke undgås.

Derfor har jeg nu taget konsekvensen af min voldsomt store popularitet og har besluttet mig for at gå lidt mere i bad.

Så hvis I nogensinde handler i Netto på Lolland, så bare kig efter den mest nyvaskede person. Så skal jeg nok give en autograf.

 

 

24 thoughts on “Har taget en beslutning

  1. Den siger måske ikke så meget, den kommentar 😉 Jeg ville bare udtrykke min begejstring over dit indlæg – synes det vil være helt fantastisk at møde dig, og selv om du ikke lige har været i bad, vil jeg være meget beæret over at få din autograf! Det ku’ være sejt at laminere den og bruge den som bogmærke.

   1. Hahaha! Åh, gud, det minder mig om at jeg købte en Laminator (er det ikke bare det fedeste navn EVER?!?) i Netto og laminerede alt jeg kunne komme i nærheden af i flere dage.

 1. Uha ja, godt det ikke er mig, skræmmende 😉 (Jeg selv har vist intet at frygte med min nogle og tyve likes på FB (he, he)). Jeg vil dog nok ikke være så let at skræmme, men kommer ik´ så meget til Lolland. Meeeen hvis du kommer til København (som alt på Sjælland anses for at være af mine jyske venner og familie), så sig lige til, for jeg vil da gerne hilse på en huleboer eller hvad du nu er 🙂
  🙂 Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/

  1. Hahaha! Jeg tvivler faktisk også på at jeg nogensinde ville møde en læser hernede, det ville nok være i København 😉

 2. Jeg ELSKER din blog – og jeg elsker egentlig ikke ret mange blogs overhovedet. Jeg lover at give dig en kæmpe krammer (det er vel den slags I celebrities ønsker…??) og bede om en autograf. Hvilket bliver lidt mærkeligt, da jeg egentlig ikke ved hvad du hedder. Nå, f*&k det. Jeg glæder mig – jeg skal bare lige fra Århus over Fyn, krydse nogle broer og SÅ ses vi i Netto, ved slikket eller ved de ternede ting man tror gør ens stue til en kolonihave.

 3. Jeg tror muligvis at mosspisende varulvedig er den fedeste tegning jeg nogensinde har set. Print på tshirt, pleeeeeeeeease!!!!!!!!!!!!

  1. Hahaha! Ja, så kunne der stå sådan et eller andet med “Sådan er livet på Lolland”-ish henover!

 4. Altså jeg kigger altså efter dit hus med de majestætiske søjler hver gang, jeg er nede og besøge min svigermor på Lolland. Syntes dit hus så bekendt ud… (Stalker? Mig? Nej da!)

  1. Hahaha! Altså, hvis du kan fortælle hvor ca-ish din svigermor bor, så kan jeg fortælle om du kommer forbi vores gård. Den ligger ret langt ude på landet, så det er nok ikke med mindre man skal noget i en af de 2 landsbyer der ligger indenfor en radius af 15 km at man kommer forbi her 😉

     1. Fair nok. 😛 Så har Lolland måske bare en større samling af søjleklædte indkørsler, end man lige skulle tro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *