Der er forskel på når jeg skal se film og når Hr. Mand skal se film …

Når Hr. Mand skal se film foregår det som regel sådan her …
film1film2 … men når jeg skal se en film er det mere sådan ..
film3 film4 film5 film6 film7 film8 film9 film10 film11 film12 film13 film14 film15 film16Jeg får faktisk ikke set særligt mange film. Til gengæld har jeg ret tit hold i nakken.

 

13 thoughts on “Der er forskel på når jeg skal se film og når Hr. Mand skal se film …

 1. HA HA HA HA HA HA HA.
  Det er simpelthen spot-on! Jeg kunne ikke beskrive en film-aften bedre. Zap zap zap zap zap….

  Tak for de skønneste hverdagsgrin!

 2. Jeg griner SÅ meget over den, med hunden der bliver båret hen til sofaen. Jeg griner også ret meget over, hvor meget jeg genkender det.

  1. Hahahaha! Nu kom jeg faktisk også selv til at grine af den, da jeg så at du havde skrevet det. Vi har jo 4 hunde, men tænkte, at det ville gøre historien lidt langtrukken hvis de alle skulle være med!

 3. Nææh, det jo mig og MIN mand! (Det er fandme så dumt, ville egentlig hellere have set en masse vold-og-aliens-film end alle de ikke-film, jeg i stedet muntrer mig med at falde i søvn til… Men er (endnu en gang) glad for ikke at være alene!)

  1. Ja, det er jo det der er så latterligt. Jeg kan også godt lide Alien og voldsfilm. Og man kan jo slet ikke bruge så mange puder, altså.

 4. Haha. “Måske en Disney”.. “Eller en Fantasy?”… “Bridget Jones er også altid god”.. “Altså.. det skal hvertfald være noget med en lykkelig slutning”

  – Anne

 5. Så rigtigt.

  Men… Hvor er skålen med quality street? Og colaen? Det er jo totalt urealistisk! 🙂

 6. Den er virkelig god, den her! Det er jo bare spot-on. Hunden – der forbliver i præcis samme stilling – er noget af det sjoveste jeg har set meget længe. Jeg var lige ved at squeale lidt af nuttethed, da den falder i søvn sammen med dig til sidst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *