I dag er det Mors Dag …

6Nu vil der selvfølgelig være nogen der sidder og tænker, at jeg da ikke kan sige at min mor er verdens bedste mor fordi jeg jo ikke har prøvet at have andre mødre end hende. Det er selvfølgelig også sandt. Men jeg behøver heller ikke at prøve at spise regnorme for at finde ud af at jeg bedre kan lide chokoladeskildpadder, vel.

Nå, men min mor er, som i nok kan regne ud, helt vildt awesome. Og det er hun mest fordi hun godt ved hvornår hun skal være mor og hvornår hun bare skal være et fornuftigt voksent menneske man kan snakke med.
Selvom jeg snart bliver 35 år, så er min mor stadig den første jeg ringer til hvis der er noget galt …
8… og det er der faktisk forholdsvis ofte, for jeg føler mig faktisk forholdsvis fejlcastet i det her voksenliv. Der er rigtigt mange ting jeg overhovedet ikke har styr på. Jeg har f.eks. startet min egen virksomhed, men jeg er bare sådan generelt røvdårlig til økonomi …
3.. men så hjælper min mor mig med at finde ud af det hele igen ..
4Men også med mange andre ting. F.eks. når jeg har været helt nede ..
1Så hjælper hun mig på benene igen ..
2Og hun skyr ingen midler når hun skal hive mig op. Der er både knus, klap på skulderen, lange samtaler, en varm seng at sove i og dejlig mad. Nogle gange er der også kage. Det er nok fordi hun kender mig så godt, at hun ved hvad der hjælper på mit humør.

Hun er altid den der hepper mest, uanset om det gælder job eller kærlighed. Og på den måde får hun mig sådan lidt til at føle at ..
5og uanset hvordan jeg vender og drejer det, så kan der være nok så mange andre der hepper med, men hun er for alt i verden den jeg helst vil have, at der skal være stolt af mig.
Fordi hun er sådan en god mor, så bliver jeg nogle gange lidt ked af at være sådan et belastende barn. Og desværre bor det belastende barn næsten 130 km fra sin mor. Men hvis jeg ikke gjorde, så ville jeg f.eks. i dag have kommet forbi med nogle blomster!
9… og en æske chokolade
10eller …
11Vent lige …
12Nej, jeg ville komme forbi med blomster! Og et flag!!
15… og råbe
13Fordi jeg har verdens bedste mor!

Glædelig Mors Dag til alle de awesomme mødre! Del gerne dette indlæg med din mor hvis du synes hun er awesome!

Jeg synes også I skal tage hen og besøge Henkogt Hverdag og se hendes fine Mors Dags tegning!

6 thoughts on “I dag er det Mors Dag …

  1. Tusind, tusind tak min søde lille skattepige… kan slet ikke klare alle de roser ! -Tror faktisk jeg er allergisk overfor de der roser, fordi mine øjne og næsen løber lige lidt rigelig i vand nu ;o)

    Jeg er bare så heldig at have sådan en sjov, klog, dygtig og empatisk datter og jeg elsker dig rigtig meget.

    PS: Håber du nød chokoladen, for jeg tror heller ikke den ville klæde mig særlig meget ;o)))

  2. Årh, hvor er det bare en fin stribe! Det er nemlig lige præcis alle de ting, som kun mødre kan. Hvor er det dejligt, at du har en skøn én af slagsen – der endda lader dig spise gavechokoladen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *