Bagefter tog vi hjem og drak kaffe og spiste jordbærtærte. Så blev de glade igen.

Vi har haft besøg af Hr. Mands Fætter de sidste par dage, det faldt sammen med det store, lokale kræmmermarked Døllefjelde Musse Marked. Vi havde aldrig været der før, så vi var blevet enige om at tage en tur forbi for at kigge på det. Da jeg så var inde og kigge på programmet, så så jeg at D.A.D skulle spille der torsdag aften.

Det er faktisk mange år siden at jeg var vild med D.A.D, men tanken om at tage ud og høre noget musik SÅ tæt på egen bopæl syntes jeg var helt fantastisk (normalt tager jeg til København hvis jeg skal til koncert, hvilket betyder små 4 timers transport hver vej).

Hr. Mand og Hr. Fætter var ikke helt så opstemte som mig ved tanken om en koncert. Hr. Mand havde faktisk kun været til 2 koncerter i hele sit liv før i torsdags. Men jeg fik dem alligevel overtalt. Hele vejen derhen i bilen prøvede jeg at få pisket en stemning op …

dad1
Det var nok bare fordi koncerten ikke var gået i gang endnu, tænkte jeg. Når først den gjorde det, så var jeg sikker på at de ville gå helt amok.

Efter en laaaaaaang ventetid hvor en fjollet mand af en art spillede underlig musik som han selv syntes var vældigt, så gik D.A.D endelig på. NU skete det! Nu måtte de da være helt oppe og køre, de to andre!
dad2Men jeg tror slet ikke, at Hr. Mand og Hr. Fætter syntes, at det var helt vildt …
dad3Så efter koncerten kørte vi hjem og drak kaffe og spiste jordbærtærte, mens vi så Youtube videoer med sjove, talende dyr. Det var mere et tempo vi alle 3 kunne følge med i.

One thought on “Bagefter tog vi hjem og drak kaffe og spiste jordbærtærte. Så blev de glade igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *