Dumpet …

I går dumpede jeg, for første gang i mit liv, en eksamen. På en måde var jeg forberedt på, at det kunne ske. For det første fordi mundtlig matematik er mit absolut svageste punkt, og endnu mere forberedt blev jeg da jeg trak spørgsmålet om at lave beregninger i trekanter, for geometri er absolut det jeg har kæmpet allermest med.
Det værste er, at jeg sådan set fint forstår det. Jeg dør bare når jeg skal komme prompte med et svar jeg ikke er forberedt på at få. Alligevel gik min fremlægning bedre end jeg havde forventet. Derfor blev jeg nok også ekstra nederen over det 00 som var det jeg havde sneget mig op på.

Det er en underlig fornemmelse at dumpe. Nogle reagerer nok med et “Nå, det er ok”. Men ikke mig. Ikke dramadronningen fra Lolland. Nej, nej. Jeg begyndte at græde ud over både lærer og censor.
dumpet.. mens jeg ledte efter mine solbriller så jeg kunne forlade lokalet i bedste, dramatiske ‘I will survive’-stil.

Nå, men der er jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Fordi jeg havde faktisk nedprioriteret min eksamenslæsning. Fordi jeg havde noget andet jeg skulle nå. Noget som er meget større end noget andet, og noget der stadig er hemmeligt, så jeg ikke kan sige hvad det er, selvom jeg nærmest er ved at kaste op af lyst til at fortælle om det. Thi jeg er herrestolt og det er herre-herre-herre-awesome. Og det er også en stor del af hvorfor der er så stille på bloggen for tiden.

Og da jeg kom hjem i går stod familien klar med et nyt køkken til mig og Hr. Mand, og eftersom vi sådan set ikke har haft et køkken her på gården før (det første var gammelt og fyldt med råd og komfuret virkede ikke, så det rev vi ned for et år siden. Siden vi rev det ned og lagde nyt gulv og malede, osv. derude, har vores køkken bestået af en bordplade, intet komfur eller ovn, og en skænk). Nu har vi både bordplade, masser af skabe og et komfur. Og det er ret awesome. Min søde pap-morfar bor i Sverige ved siden af en kæmpe Ikea og har det sidste halve år fået samlet et helt køkken til os, og mine dejlige forældre donerede et komfur.

Så selvom dagen startede utroligt skidt, så endte den alligevel fantastisk. Og hvis jeg ikke var ved at falde ned af stolen af træthed, så havde jeg lavet en tegning af mig der fejrede fantastiske ting. Den må I få en anden dag!

 

8 thoughts on “Dumpet …

 1. Helt ærligt, så var min første tanke: Hold da op, så hvis det sker for mig, så er jeg ikke den eneste?! Det er alligevel en rar tanke, at vi alle er mennesker, og at ingen er perfekte. Det giver ro i sjælen på en sær måde. Så tak skal du have! 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  1. Hahaha! Nej, og hvis det kan trøste dig, så har jeg også en tysk eksamen om et par uger hvor der også er ret god mulighed for dumpning 😀

 2. Puha, hvor jeg kender det. For tre år siden dumpede jeg en eksamen i mundtlig tysk på universitetet. Det var virkelig, virkelig ikke sjovt, og reeksamen var endnu værre, selvom jeg slap derfra med et syvtal. Var ved at kaste op af angst inden jeg skulle ind, og tudede så meget inden jeg overhovedet havde trukket spørgsmålet, at min enormt søde underviser lige satte sig og hjalp mig lidt igang inden hun forlod lokalet. Har ellers altid været ret rolig til prøver – måske også, fordi jeg ikke har haft noget at frygte – men nu ved jeg, hvordan det kan være.

  Men hey! Din hemmelighed og nyt køkken lyder altså SÅ awesome og sejt, og meget meget bedre end en mundtlig matematikeksamen. Så tillykke med dét! 🙂

  1. Åh nej. Jeg var også ved at græde allerede da jeg så spørgsmålet. Hvor er den en sød underviser du havde. Min lærer var også virkelig sød og man kunne godt se at det bestemt ikke var for at være ond at han dumpede mig.

 3. Det er så nederen at dumpe i eksamener, uanset hvor lidt eller hvor meget, man er forberedt på det. Kan dog afsløre, at jeg formentlig ville have fået en minus-karakter, hvis jeg havde været oppe i mundtlig matematik. Hadefaget over dem alle.

  Så ville egentlig bare sige, at jeg godt forstår, du græd lidt på lærer og censor. Men til gengæld fik du et nyt køkken for det. Sort of. Og det er, i min verden, i hvert fald, markant mere anvendeligt end matematik 😉

  1. Det er MEGET mere anvendeligt! Jeg vil i hvert fald hellere bage kage end at tænke over cosinus, sinus og tangens og beregninger i retvinklede trekanter 😀

 4. Du får nu alligevel en stuhr, stuhr femtal av maj! Tillykke med køkkenet og tillykke med alligevel at holde snuden oven vande, selvom matematikken lagde (tarvelige) fælder ud for dig. Og hvem vil ikke hellere have et fedt køkken end en god karakter i matematik?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *