Der er ikke filtre nok ..

.. på Instagram til at gøre mine lørdag morgener lige så pæne som jeres altid er ..
lørdagmorgen

9 thoughts on “Der er ikke filtre nok ..

  1. Jeg har ikke taget billeder af min lørdag morgen. Men hvis jeg havde ville det være Sure Mor klokken 5.30, teletubbies 6.15, lorteble 6.37, lorteble IGEN (lækket ud på stol) 7.41, tom blekasse 7.43… Den slags har instagram heller ikke rigtigt filtre til. Hey, vi burde lave et tag, #lørdagsgrim eller sådan noget.

      1. Har lagt et lørdagsgrimt billede op. Men desværre er det ikke altid mine billeder dukker op i den der oversigt over billeder med samme tag. Oh well.

  2. Er det lommetørklæder eller røg du har i lommen? Hvis det er lommetørklæder kunne det sgu godt være et billede af mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *