Jeg vil også være med!

20 kommentarer

 • SP

  “Når enden er god…” fungerer så smukt min facebookside. Jeg er vild med den, den kunne have været lavet om mig 🙂
  Din blog giver mig altid et smil på læben, især når jeg har hjemve og savner min sydhavsø <3 Det er så rart, at der ikke er mere end et par klik, før jeg næsten kan "se hjem" (og der er alligevel lidt langt fra midtjylland). Tak for en lækker blog, med smile-garanti. Tak for dine skønne tegninger. Tak fordi du gider. Tak fordi du gør det!!

  Et stort lollandsk kram
  SP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Et af dine covers pryder nu min FB-side. Tilføj et par briller, og din figur ville ligne mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hahaha! Hun kunne faktisk godt have briller, for jeg bruger også briller ind imellem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK!
  Jeg er tilfældigt faldet over din blog via en søgning på BlogLovin’ – og jeg er fan! Glæder mig til at følge dine tegninger – og har sådan set også tilladt mig at låne et af dine FB-covers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonny

  Hahaha, klasse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HA! Den nederste er jo som specialtegnet til mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Jamen, I sagde jo at I ville have noget til singler, så jeg måtte jo prøve at finde på noget ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Bugge

  Ahhhh elsker din blog! Hurra for påtur under eksamensskrivning! Er der en bestemt hjemmeside, du vil anbefale, at man bruger til at få lavet dine helt fantastiske tegninger til covers?
  Hav en god aften! Kh Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Clara! Ihhhhh, mange tak! Jeg laver dem bare i Photoshop, det tager kun et øjeblik, så hvis der er nogen du kunne tænker dig, så siger du bare til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara Bugge

   Hovsa, det er også fordi, jeg ikke helt beskrev, hvad jeg mente, men jeg vil helt ekstremt gerne bruge “Man siger, at hvis enden er god..” til et cover til min Iphone 5, men billedet er for stort (har forsøgt at uploade det på en hjemmeside, hvor man selv kan lave sine covers) og kan ikke selv finde ud af af gøre størrelsen mindre, men det kunne være herre sejt at have det på sin telefon (hvis det selvfølgelig er i orden med dig!) 🙂 God søndag. Kh Clara

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Arh, på den måde! Hahaha, nu sidder jeg og får helt jubleren på over at nogen har lyst til at rende rundt med mine tegninger på deres telefon! Hvor er det crazy! Ved du hvad størrelse det skal være i? Så kan jeg ret nemt lave det i den rette størrelse uden det bliver ’strukket’ og smudret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   og ved du om du vil have den skal vende den ene eller anden vej? Altså, om den skal stå op eller ligge ned 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara Bugge

   Jamen det lyder fantastisk, hvis det var muligt! Målene for et Iphone 5 cover siges at være 6,02 x 12,55 cm, og for selve Iphonen er det:
   Højde: 123,8 mm
   Bredde: 58,6 mm
   Men så er der også hullet til kameraet, jeg ved ikke, om det er vigtigt at nævne, haha. Men jeg vil meget gerne have det liggende, så billedet bliver “så stort som muligt” på coveret 🙂
   Tak fordi du gider tage dig tid til det, det er mega fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Det er slet intet problem 🙂 Jeg har faktisk siddet og bakset lidt med det før fordi de også sælger sådan nogle Iphone covers inde på min egen shop, men jeg har bare ikke fået kigget så meget på det 🙂 Skal selve coveret være hvidt? Ellers skal jeg nemlig lige ændre lidt på billedet så det bliver med en gennemsigtig baggrund 🙂 Jeg har eksamen hele dagen i morgen, så prøver lige at kigge på det i morgen aften (eller tirsdag morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara Bugge

   Ja, bare hvid, så det behøver du ikke tænke på 🙂 Og du behøver ikke skynde dig, din eksamen er langt vigtigere! Mange gange held og lykke, jeg håber, det går som ønsket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er først faldet over din blog i dag.. Og det er jeg faktisk pææænt træt af! Du har hermed en ny, fast læser 🙂 Jeg har også lidt nupset et af coverne (den med enden!) – de er super fine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil også være med!