… om at have læseferie i 80.000 graders varme

De kan jo ikke forvente, at der er noget der hænger fast, altså.

læseferie12

10 thoughts on “… om at have læseferie i 80.000 graders varme

  1. Hej Katrine

   Jeg læser nogle HF-fag 🙂 Forhåbentlig er jeg færdig om et år så jeg kan tage en rigtig uddannelse (som de fleste på min alder gjorde for 10 år siden) 😉

 1. Kan du sige på den anden side af 35 grader hernede i det sydtyske – det er helt umuligt at få skrevet de sidste eksaminer! Ingen pool og ingen aircondition. Jeg er døden nær 😉

  1. OMG, jeg kan heldogvis kun måle 27 her på gården. Og hvis jeg ikke kan koncentrere mig i den varme, så synes jeg godt nok det er synd for dig med 35 grader :/

   1. Haha, jeg synes nu altid, varmen er værre i DK pga. luftfugtigheden, så du har også lidt medlidenhed herfra 😉 Men behold gerne varmen derhjemme til jeg kommer hjem igen i weekenden! Og held og lykke med eksaminerne! (Og tak for en altid underholdende blog! Jeg har vist ikke fået kommenteret før) 🙂

 2. Nu du skriver læseferie. For at blande mig: Er du klar over, at ReStudy bruger én af dine tegninger? Har i hvert fald lige modtaget en mail med et hell-yeah-selvfølgelig-får-jeg-12 billede med din figur på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *