Ikke mere hemmelighedskræmmeri …

Her har været stille på bloggen det sidste stykke tid. Altså, ikke ‘stille’ som i helt tomt, men de indlæg der har været, har været korte. Det har til dels skyldtes eksamenslæsning, som jeg næsten ligeså godt kunne have sparet mig, da de 4 eksaminer nærmest må være årets bud på laveste gennemsnit, men det har også skyldtes noget helt andet. Noget dejligt noget andet, som desværre har taget noget tid fra den lyserøde dame. Men som har gjort mig helt glad og lykkelig og ør i hovedet.

Seje, seje Maren har været så rar at lære mig lidt om hvad man skal stille op i denne tegneverden, som jeg nu har sat mine ben i. Hun har, blandt andet, lært mig, at hvis man vil noget, så kan man ikke bare sidde og vente på at det kommer til en. Så jeg har tegnet striber og tegnet striber og tegnet striber. Nogle har været sendt til steder, hvor jeg måske i virkeligheden ikke var SÅ vild for at få en fod indenfor, andre blev sendt et sted hen, som føltes SÅ uopnåeligt da de blev sendt af sted. Men man gjorde det alligevel, selvom man tænkte “Det kommer aldrig til at ske”. Som er sådan et sted, hvor man tænkte, at hvis ens tegninger kunne være med det, så var det nærmest det største i hele verden. Så da DET sted sagde ja, så var jeg ved at dø af lykkelighed! Og det har været undervejs længe. Sådan føles det i hvert fald, selvom der kun er gået et par måneder. Men det er så svært, når man hele tiden skal være sådan …
betty1

.. og man hele tiden skulle holde sig for munden, for ikke at komme til at råbe det ud over det hele …
betty 2Men nu behøver jeg ikke at holde mig for munden længere. For nu kan jeg fortælle, at min lyserøde dame, har fået en ny veninde, og hun hedder Betty. Og hun minder meget om dig og mig og alle mulige andre som spiser slik i smug og ind imellem kommer til at se Netflix i stedet for at læse bøger. Og Betty kommer til at bo i Femina, hvor man kan møde hende på bogsiden i bladet. På torsdag (eller onsdag, hvis man abonnerer) kan man møde hende for første gang. Og selvom min mave slår knuder og nærmest føles søsyg af nervøsitet ..
betty4 .. så glæder jeg mig helt vildt til at åbne bladet og se hende som jeg har brugt så mange timer i selskab med de sidste på måneder. Jeg håber også, at I har lyst til at møde hende!

(… og helt ærligt. FEMINA!!! Hvor awesomt er det lige?!?!?!)

 

29 thoughts on “Ikke mere hemmelighedskræmmeri …

 1. Kæmpe stort tillykke! Det er en fornøjelse at følge dig herinde og jeg er sikker på at mange flere vil få øjnene op, for din fantastiske blog, nu hvor de møder “Betty” i Femina 😀

 2. Hvor er du sej! Det kan jeg helt sikkert lære noget af! Hilsen én der også drømmer om at kunne leve af at være kreativ …

 3. TILLYKKE! Det er rigtig flot! Du har været SÅ flittig og så lykkedes det! Femina, here I come! Jeg glæder mig til at møde Betty!

 4. Tillykke !!! 🙂 Det er pissesvært at få en fod indenfor i tegneverdenen.

  Et godt tip, hvis du vil have flere jobs: Lær at sælge dig selv på skrift.
  Jeg kan varmt anbefale “how to say it to sell it” af sue hershkowitz-coore. Jeg landede to jobs (illustrator på børnebog og illustrationer til børne-app) efter at have læst den.

 5. Har været på ferie og ser først denne freaking, fuc…. fantastiske nyhed nu…

  OMG – OMG – OMG – OMG – OMG – OMG – OMG
  AWESOME – AWESOM – AWESOME – AWESOME

  DU ER SÅ PISSE SEJ 🙂 🙂 🙂

  1. Mange, mange tak! Jeg har heller aldrig følt mig så awesome som da jeg åbnede bladet i torsdags!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *