Hvordan jeg havde det første gang jeg så et fremmed menneske med en ‘Live fra Lolland’ t-shirt …

 

Det var egentlig bare en helt almindelig dag. Jeg gik rundt inde i København og nød det gode vejr og alle menneskerne. Men pludselig tog begivenhederne en dramatisk drejning, da jeg så en meget, meget fin pige komme gående med en af mine t-shirts på ..
kbh 1 Jeg stod som forstenet, mens tankerne fløj rundt i hovedet på mig ..
kbh 2… men jeg var godt klar over, at jeg ikke bare kunne blive stående der og glo ..
kbh 3Så jeg gjorde det eneste man kan gøre i situationen …
kbh 4
Hvis det var dig, så undskyld. Altså, jeg er rigtigt glad for at du har købt en t-shirt, men jeg er bare sådan lidt bange for andre mennesker.

One thought on “Hvordan jeg havde det første gang jeg så et fremmed menneske med en ‘Live fra Lolland’ t-shirt …

  1. Hvor er det megasejt!!! Kan dog sagtens forstå din reaktion. Blev standset i alle IG’eres mekka Søstrene Grene i går af en, jeg ellers kun kender fra IG, og jeg ved, at hvis det havde været omvendt, havde jeg nok ikke turdet gøre det samme. Men hun var frisk – og megasød, viste det sig, da jeg lige var kommet mig over det pinlige 😉 Hilsen @Nadja_B 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *