Hr. Mand er mere til sådan noget aktiv ferie …

Nu er det sommerferie. Endelig! Jeg har glædet mig helt vildt, og havde forestillet mig at jeg ville splitte min tid sådan 50/50 på henholdsvis at skrive bog og slappe af i haven …
ferie1Men jeg havde glemt, at Hr. Mand også har ferie den næste måneds tid. Han ser mere ferie som sådan et tidspunkt hvor man for noget fra hånden …
ferie2Jeg glæder mig rigtigt meget. Det bliver bare så hyggeligt.

7 thoughts on “Hr. Mand er mere til sådan noget aktiv ferie …

  1. Ha ha.. Jeg er lidt i samme båd.. Jeg og mine to børn har ferie de næste 8 UGER. Og manden er på arbejde 300km ALLE 8 uger :-S
    Det er også bare mega hyggeligt..

    Ps. Mit største ønske lige nu må være mørklægningsgardiner til soveværelserne…

  2. Åhh sådan en mand er der også herhjemme. Jeg planlægger en ferie hjemmefra, så børn og jeg selv kan få lov at holde vores form for ferie og så må han få sine behov dækket på et andet tidspunkt.

  3. Hahaha! Hvor er det bare en nice tegning af Hr. Mand. Han er SÅ klar! Min kæreste er for det meste lige så ferieafslappet som jeg er, hvilket er meget rart – men det bliver den dryppende håndvask og den malfungerende vaskemaskine jo ikke fikset af… Måske ville en mellemting være at foretrække.

    1. Hahaha, nej, det er nok også fint nok at han ligesom er her til at sætte noget i gang, for jeg er meget dårig til bare selv at tage mig sammen. Men selv Hr. Mand har måtte kapitulere i denne her varme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *