4 thoughts on “Var i det helt vildt taknemmelige hjørne

  1. jeg kan huske da maren for noget tid siden sagde du havde udviklet dig meget og var virkelig blevet læsværdig. jeg har læst dig før det og jeg synes det har været en fed tur at være med på. Og særligt på det sidste synes jeg for alvor der er sket noget. ja du har travlt og det er ikke altid der er max på indlæg. Men hvor er du blev megasjov. hver gang. jeg digger det!

    1. Hahaha, mange tak! Det vidste jeg slet ikke at hun havde sagt, ikke sådan højt i offentligheden, i hvert fald. Men ja, tak. Jeg har jo stadig kun tegnet et års tid og har jo stadig vildt mange ting at lære om at sætte historier og tegninger sammen, men jeg føler også, at det er blevet bedre. Og så har jeg jo også fået en stribe i Femina (og DET har jeg tænkt mig at sige 800.000 gange, indtil folk nærmest beder mig om at lukke røvballerne sammen 😉 )

  2. Fuldstændig rigtigt – det er da det mindste – noget for noget – særligt når man står midt i virkeligheden og trænger :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *