Det gælder om at vælge sine kampe!!

DJ 1 DJ 2 DJ 3 DJ 4_edited-1 DJ 5

 

 

(.. inden I kimer mig ned og siger, at jeg skal få mine prioriteringer i orden, så skal jeg lige sige, at Dan Jørgensen er the shit i min bog. Fordi han jo tydeligvis gerne vil have at vi og dyrene skal have nogle lidt bedre liv, ikke. Jeg blev bare så træt af at læse om at det var forkert at han blandede sig i om vi spiste Snøfler, når der nu er SÅ mange vigtigere ting i livet, ikk. Selvom Snøfler bestemt også står mit hjerte nært)

18 thoughts on “Det gælder om at vælge sine kampe!!

 1. Kæmpe mega-like til dette indlæg. Dan Jørgensen er for nice. (Men ja, totalt strengt hvis han vil gemme chokoladeskildpadderne for dig!)

 2. Jeg er meget bange for, at jeg forstår dig! selvom det måske ikke er helt politisk korrekt.
  Problemet er, at chokoladeskilpadder smager enormt meget bedre end brokoli.

  1. Hehehe 😉 Det var nu mest lavet for at tage gas på alle dem der himler op om at Dan Jørgensen vil bestemme over os, bare fordi han vil gøre de usunde fødevarer mindre synlige i butikkerne, og synes at dyr skal have det godt.

 3. Hurra for denne! Og dig!
  Hvis ikke jeg lige havde slettet min facebook og lavet en ny, anonym studiefacebookside ville jeg have delt den 🙂

  1. Hahaha ja, kungfuu is og citronmåner, nallerne væk, men himmelråbende urimelige reformer !?, nå hvad, bare det ikke går ud over ‘en selv :-.

  2. Hahaha, ja, det er nemlig lige præcis det der er pointen. Jeg ved ikke om det er fordi det er at de allerede er trætte af at blive bestemt over, men det virker underligt at så få mennesker stiller spørgsmålstegn ved sager der virker langt mere alvorlige, end at man skal lede lidt hvis man vil have snøfler 😉

 4. Jeg er fan af Dan Jørgensen! Han er en sand dyreven, og det gør mig glad. Jeg skal nok finde snøflerne alligevel 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *