Anbefalinger

Mens jeg sidder her og sveder over min bog, så er her lidt stille på bloggen. Det er jo ikke fair, vel. Og da jeg heller ikke kan få min blogroll-widget til at virke, så tænkte jeg, at jeg ville lave sådan et blog-anbefalinger indlæg. Jeg har lavet det en gang før, og det var virkelig fedt, også fordi I i kommentarfeltet selv lagde kommentarer om blogs jeg slet ikke anede der eksisterede, f.eks. Henkogt Hverdag, der nu både er blevet en af mine yndlingsblogs, men også, sammen med et par andre fine tegnedamer, sådan en slags ven som man kan dele alle de tegneglæder og sorger med, og det er jo fantastisk.

Så nu får I her en ordentlig omgang af mine yndlingsblogs. Fyldt med rare mennesker der tegner og/eller skriver. Det er lidt en blandet landhandel opdagede jeg, da jeg sad og skruede indlægget sammen. Vi starter med dem som jeg stort set tjekker hver dag:

Emily Salomon – Det er den første blog jeg sådan rigtigt begyndte at følge, og jeg tjekker den hver dag. Det sjove er, at det hverken er en humor eller tegneblog, men mere sådan en fin, livsstilsblog med en masse positivitet og lyserøde sager. Da jeg stadig boede i København kunne jeg nok lidt mere identificere mig med Emilys livsstil, men nu bruger jeg den mest til sådan lidt inspiration, og så minder den mig altid om at det er ok at sætte sit hår fint og tage pænt tøj på, bare engang imellem, selvom man bor på en gård hvor sådanne fine ting tit gør i stykker eller bliver møgbeskidte. Emily giver mig lyst til ikke altid at vade rundt i praktiske gummistøvler, men til også at tage de højhælede på engang imellem, om så det bare er for at have dem på mens jeg sidder og arbejder.

Miriams Blok – Tøj, sko neglelak, katte, Blogland, hemmeligheder og meninger om de fleste ting. Sej dame der siger sin mening om tingene og forholder sig kritisk til ting der foregår i Blogland og får en til at tænke over tingene. Hun skriver langt bedre end de fleste, og kan få kommentarfeltet til at koge over, men det seje ved Miriam er, at selvom hun måske har skarpe holdninger om ting, f.eks. om Blogland, så forholder hun sig virkeligt sagligt til det.
For et stykke tid siden startede hun et koncept op hvor folk kan indsende anonyme hemmeligheder, og de er blevet et stort hit. Det er også virkelig vildt at læse hvad folk vil fortælle hvis de ved at de er 100% anonyme. Det er ikke småting!

Den lille Sorte – En af de rareste, fineste tegnedamer. I begyndelsen synes jeg ‘bare’, at det var en sød blog, men Kira (der tegner bloggen) er simpelthen ved at blive en mester i skarpe pointer, og ind imellem er jeg ved at få kaffe ud gennem næsen af grin over dem. Og at hun så er et virkelig rart og sympatisk menneske i virkeligheden er bare endnu en bonus.

Henkogt Hverdag – endnu en af de rareste, fineste tegnedamer 😉 Kan med en enkelt tegning fortælle historier som det tager os andre 6-7 tegninger at fortælle, lidt ligesom f.eks. Maren kan.. Selvom det der med at have børn og være på barsel overhovedet ikke er noget jeg kan forholde mig til, så er det virkelig et frisk pust at se en beskrive situationerne uden at pakke dem ind i lyserød candyfloss.

Maren – ja, hun vil nok altid være med her på listen over blogs jeg tjekker nærmest dagligt. Hun er så skarp i sine pointer og kan gøre ting med sine virkelig enkle tegninger som ingen andre kan. Jeg kunne skrive et helt indlæg om hvorfor Maren er så awesome, men de fleste af jer kender nok allerede hendes blog og ved hvad jeg snakker om 😉

amarOrama – endnu en af de første blogs jeg begyndte at følge fast. Uden at ane hvem damen fra Amager er, så kan hun fortælle om sit liv i så få ord og billeder, at man alligevel føler at man er en del af det.

Dines the Infotainer – sammen med amarOrama, Emily og Sneglcille er Dines en af de første blogs jeg begyndte at læse fast. Hold nu kæft, hvor kan hun bare noget med ord. Hun kan beskrive hjertesmerte så man selv får helt ondt, og komplicerede familieforhold så man selv bliver revet helt med. Jeg tror ikke at jeg kender nogen der kan beskrive ting så flot som hun kan, det er virkelig crazy.

Sneglcille – hende kender de fleste af jer sikkert også i forvejen. Cool, sej, Vesterbro-mor der skriver skideunderholdende, har sejt arbejde og seje meninger. I virkeligheden alt for cool til sådan en bondegårds-dame som mig. Igennem årene har man fulgt hende gennem et knust hjerte, bogskriveri, arbejdspladser, branderter og børneopdragelse, hun har så åbent delt så meget ud af sit liv, og det har været og er, så spændende at følge.

Stinestregen – hende kender I nok også allerede. Helt sikkert en af de bedste tegnere, og man kan støde på hendes ting alle mulige steder. Jeg kan stadig huske den dag, jeg så, at hun begyndte at følge mig på Instagram, jeg var fuldstændig starstruck. Hendes blog er en fin tegnet dagbog, og så har hun også en fast stribe på heltnormalt.dk der får mig til at pisse i bukserne af grin. Jeg har aldrig mødt Stine, men hun virker bare så rar og sympatisk at jeg får helt lyst til at give hende en krammer.

Blogs jeg læser ligeså snart jeg har lidt tid i overskud:

nomdemie – jeg elsker Mie og alle hendes fine skriverier.

Musicismysecret – søde, søde Tine skriver om sit liv og sine oplevelser. Både de gode og de dårlige.

Laikas Hundeliv – Laika har nu fået en sød bror, så nu er der små tegnede historier om 2 x hundeliv på bloggen.

Frk. Smed – Sine har den fineste kreablog, men masser af fine ting og tips.

Dita Sternfend – tegner crazy godt og laver små fine historier. Hun opdaterer ikke bloggen så tit, ellers ville den nok også være oppe blandt dem jeg læser stort set dagligt.

Oh my Gown – fine kjoler, fine Emma, fin blog.

Valdefar – er sådan lidt The Oatmeal-ish, virkelig sjov, tegner fantastisk og kan beskrive sociale medier som ingen andre.

Gownsandroses – Så flot pige, så fine og ærlige tanker og både stort og småt, sjovt og alvorligt.

Rockpaperdresses – fint tøj og masser af smil, i modsætning til så mange sure ansigter man ellers ser rundt omkring i Blogland.

Tankeskrald – er først for et par dage siden faldet over denne her blog. Den er virkelig sjov, fin, velskrevet og ærlig.

Jeg har har sikkert glemt et par stykker, men har tjekket efter med historikken i min browser, så de fleste burde være med 🙂

 

 

13 thoughts on “Anbefalinger

 1. Tak for inspiration til bloglæsning! Jeg må lige tilføje Superheltemor til din liste. Sej, velformuleret og skide sjov mor til ikke mindre end fire søde piger! Det er meget underholdende, selv for os der ikke har børn endnu 😉

 2. Lige til info til andre der ikke vil have ødelagt deres Homeland addiction, så er der mega spoiler-alert på Sneglcilles næstældste indlæg. Er glad for nye blogs men ikke for spoilere

  1. Min smiley i enden (hehe) blev væk fra indlægget. Det var også sådan en dum en der mest var for at bløde op..

 3. Du har virkelig mange af mine favoritter med, det er skønt med så mange seje bloggere – at jeg så selv får mindreværdskomplekser er en helt anden sag 😉 En som jeg også er helt vild med er Style under Scrutiny, Line er så sindssygt sjov og elsker mayo og chips – så kan man vel nærmest ikke andet end at elske hende 😀 http://s-u-s.dk

 4. Gode anbefalinger og dejligt, at der var nogle nye, som jeg ikke lige havde stødt på. Tankeskrald fandt jeg via kommentarfeltet hos dig forleden dag – så der kan man bare se, at det ene fører til det andet:-)
  Jeg har en blog på engelsk – ved godt at ovennævnte er danske, men hvis nogle har lyst til at læse om hverdagsstof fra Alanya og en del om kærligheden, så er den her: http://carrymystyle.com/

 5. Ååååh jeg elsker også gowns and roses – Anne-Li skriver virkelig fantastisk og altid med en vidunderlig pointe! Flere burde helt klart få øjnene op for hendes blog.

 6. Orv hvor dejligt med en masse flere blogge at tjekke ud. Jeg læser en del af dem i forvejen men der er sandelig også nogle jeg aldrig har set før. Dejligt at dagene stadig er lange 🙂

 7. Hej igen. Er lige tilbage for at takke dig for at være på din liste. Jeg har haft en masse læsere på bloggen og kan se at de kommer fra denne side 🙂 Så tusind tak 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *