Har nu både visitkort og deadlines

Når man er en meget vigtig person der tegner for et meget vigtigt blad, så er det vigtigt, at overholde de deadlines man får. Det gør jeg sådan set også. For at være ærlig, så har jeg Betty-ideer nok til de næste 3 år, og har allerede arbejdet laaaaangt forud.

Men jeg synes, at det er rigtigt sejt, at være sådan en der nu har deadlines. Mest af alt er det sejt, at være selvstændig med deadlines. På en awesome-skala fra 1-18, så ligger det hel oppe på omkring 17-18 stykker. Jeg har også hængt mine datoer med deadlines op forskellige steder på mit kontor.
Derfor fortæller jeg heller ikke så mange, at jeg har arbejdet så meget forud. For når nogen så ringer og spørger om jeg kan deltage i noget, så føler jeg mig meget vigtig når jeg kan sige:

deadline 2 deadline… så jeg kommer ikke så meget ud mere. Men det gør heller ikke så meget. Så kan jeg sidde herhjemme og skrive på Facebook og Twitter om mine deadlines …
deadline 4Så er jeg sikker på, at folk bliver stolte over at have mig som ven, når jeg nu er sådan en vigtig en der både er selvstændig og har deadlines. Det er nok sejere end at have sådan en ven man rent faktisk ses med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *