Om at blive mester!

Her i sommerferien har vi haft besøg af Hr. Fætter, og sammen har vi tre været ude og opleve en hel masse. Hr. Mand havde længe snakket om, at han gerne ville til sådan en Labyrintpark der ligger oppe ved Kalvehave, så der besluttede vi os for at tage op.

Da vi kom frem, var jeg egentlig ikke så motiveret for at at rende rundt i en labyrint i 28 graders varme, men det ændrede sig alt sammen da ejeren af labyrinten sagde, at hvis man kunne finde alle 6 poster i labyrinten og komme ud igen, så ville man få et diplom, hvor der stod, at man var Labyrintmester !!

1Det stod mig hurtigt klart, at her var min optimale chance for at gøre indtryk på Hr. Mand og Hr. Fætter! Hvor ville de blive imponerede, når jeg kom først ud af labyrinten, men klip fra alle 6 poster!
Planen var vel egentlig, at vi skulle følges rundt i labyrinten, men så vidste jeg bare, at de ville sige, at det var dem der havde fundet alle posterne, og så ville jeg jo ikke sådan være en sand Labyrintmester. Jeg styrtede derfor foran dem, ind i labyrinten, kun bevæbnet med kortet der skulle klippes i ved de forskellige poster, og minderne om en masse fjernsyn jeg har set med ham der Bear Grylls om hvordan man klarer sig i vildmarken, og siden vi var ude på landet og labyrinten var bygget af efeu, så mente jeg godt, at jeg kunne bruge nogle af de kundskaber i denne situation. Og det gik rigtigt godt! Jeg fandt hurtigt den første post og fik klippet hullet i kortet, så Labyrintejeren kunne se, at jeg havde været der! Jeg var godt på vej til at vinde i labyrint!!
8Hvor var det sejt! Hvor var JEG sej! Endelig var der noget jeg helt sikkert ville være bedre til end de dumme drenge!
Jeg skyndte mig videre rundt i labyrinten, men kunne ikke finde flere af posterne ..
2Samtidig begyndte jeg også at blive solskoldet …
3… og svede helt vildt meget
4alle ting, der faktisk gjorde det umuligt for mig at fortsætte jagten på posterne. Jeg må også have været inde i labyrinten i mindst 16 eller 17 minutter, og fordi jeg har set så meget overlevelses-tv, så vidste jeg, at situationen ikke var optimal. Én ting stod klart. Der kunne aldrig nogensinde have været nogen der havde gennemført den der labyrint, og det betød, at det ikke ville være et så stort nederlag ikke at kunne det, for så ville Hr. Mand og Hr. Fætter heller ikke kunne have gjort det. Så jeg gav op. Ikke fordi jeg er sådan en der opgiver, men fordi at jeg jo heller ikke ville risikere livet, bare for at kunne kalde mig Labyrintmester. Mens jeg prøvede at bestemme mig for, om jeg skulle blive i labyrinten og satse på at overleve på den smule vand jeg havde med, eller om jeg hellere skulle forsøge det umulige, nemlig at finde ud af labyrinten, kom Hr. Mand rendende ..
7Jeg forstod det ikke helt. Hvordan kunne det dog lade sig gøre? Hvordan kunne han have vundet over mig i labyrint?!?! Hr. Mand er ikke sådan typen der snyder, så den frygtelige sandhed gik op for mig. Jeg var dårlig til labyrint.

Selvom det irriterede mig lidt, at han sådan skulle komme rendende og hovere sådan, så havde jeg alligevel brug for hjælpe til at komme ud af den skide labyrint, og selvom jeg havde gået turen baglæns i hovedet en masse gange, så virkede det umuligt. Det var det slet ikke, sagde Hr. Mand. Man skulle bare hele tiden holde til venstre, så ville man til sidst komme ud. Jeg vidste ikke helt om jeg stolede på det, for det havde jeg aldrig hørt Bear Grylls sige noget om, eller nogle andre af sådan nogle seje action-overlevelses-helte i fjernsynet, men måske havde han ret. I hvert fald ville jeg bare gerne ud. Men så nemt fik jeg åbenbart ikke lov til at slippe …
6Og sådan fandt jeg alle posterne, næsten helt af mig selv, uden hjælp fra nogen overhovedet. Og da jeg til sidst kunne tage hjem og hænge mit diplom op, hvor der stod at jeg nu var en sand Labyrintmester, så kunne jeg faktisk ikke længere huske, at jeg overhovedet mødte Hr. Mand inde i labyrinten.

4 thoughts on “Om at blive mester!

  1. Wauw, stort tillykke med dit labyrintdiplom. Der er jo ingen der kan se på sådan et diplom om man fandt posterne alene. Supersmart. Ved lokal-tv på jeres kanter, for slet ikke at nævne TV-3 eller nogle af de andre landsdækkende kanaler, overhovedet at de har sådan en mester inden for rækkevidde. Glæder mig til at se interwievet når de finder ud af det 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *