Sommerferie

Da jeg havde haft min sidste eksamen i slutningen af juni, glædede jeg mig helt vildt til at holde sommerferie, hvor jeg bare kunne koncentrere mig om arbejde, i hele 7 uger. Jeg havde en masse jeg skulle nå og jeg glædede mig helt vildt til at komme i gang ..
1… men jeg tænkte, at jeg lige holdte et par dages ferie først, for sådan lige at lade op til alt det arbejde. Det bekymrede dog Hr. Mand lidt
2Det er fordi, at Hr. Mand tror, at jeg i virkeligheden er sådan lidt doven. Jeg synes bare det var strengt, sådan som han slet ikke havde tiltro til mig.
Efter et par uger kom han rendende igen ..
33 uger inde i sommerferien ..

44 uger inden i sommerferien ..
56 uger inde i sommerferien ..
67Altså, det er ikke fordi jeg er bagud, vel. Jeg skal bare lige have krampet 7 ugers arbejde ind på en uge. Eller, altså 3 dage, ikke. For jeg skal også lige nå at holde en lille mini-ferie inden min skole går i gang igen i næste uge.

Det skal nok gå. Skal bare lige ud og sidde lidt i solen og lade op til alt det arbejde.

11 thoughts on “Sommerferie

  1. Åh, et super skønt indlæg!!!! Igen igen igen – jeg er så vild med den lyserøde dame og med hr. Mand. Tak! Tak for dagens store smil

  2. Haha, jeg kender det ALT for godt! Har lige haft halvanden måneds ferie, og mit eneste sådan rigtige, praktiske projekt var at rydde op i mit klædeskab. Det kom selvfølgelig ikke til at ske!

  3. Åhh hvorfor er det altid at det ender sådan? Jeg er så meget på samme måde! Intet konstruktivt har jeg lavet i min sommerferie, selvom jeg havde 6 uger – nu er den slut og jeg fik slet ikke lavet de ting jeg havde planlagt.

  4. Det lyder som min sommerferie!

    I øvrigt synes jeg generelt, at det er en af udfordringerne ved at være freelancer. Man kan lige komme til at holde en dag eller to fri. Bare sådan for lige at lade lidt op. For det fortjener man jo. Hæhæ.

    1. Men det er jo også fordi at juli måned går meget hurtigere end alle de andre måneder. Man kan slet ikke nå noget som helst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *