9 thoughts on “Facebook covers …

 1. Hahaha, klasse :-D:-P:-D. Folk er da blevet ravende sindssyge, tænk at sådan en S**** masseproduceret møg vase i DEN grad kan fylde SÅ meget i nogle menneskers liv. Dba flyder med dem lige pt, og den ene er dyrere end den anden. Det må da være sur R**, at åbne for Dba, blot for at konstatere at 5000 andre har fået samme ide som ‘en selv :-P:-P:-P

 2. Jeg synes det er ærgerligt at skulle være lagt for had for at købe den vase. Jeg var så fornuftig at skrive mig op i god tid så jeg kunne få den hjem uden alt dramaet. Det kan godt være nogle er sindssyge fordi de går grassat men lad lige være med at generalisere. Hilsen fra en forholdsvist pænt irriteret ejer af Kähler vasen.

  1. Hej Marianne

   Puha, sikke da en kommentar :/ jeg ved ikke helt hvor det er jeg lægger dem der har købt en vase for had? Eller hvad det er jeg generaliserer? Jeg prøver at lave lidt fis med den stor polymik der har været omkring vasen. Ikke så meget om folk har købt eller ikke købt den, mere at en vase ligefrem kan skabe så meget drama og ligefrem trække overskrifter, for jeg synes da ved gud, at der sker vigtigere ting i verden 🙂 Jeg er da ked af at du bliver irriteret, men du skal nok prøve at se hvilken tone siden her er holdt i, før du hidser dig op over mine tegninger. Det hele er tegnet og skrevet med et smil, og 99% af tiden, så er det udelukkende mig selv jeg gør nar af herinde, og jeg kan ikke erindrer nogensinde at have lagt nogen for had herinde. Desuden går det sjove ligesom af historierne herinde, hvis jeg skal starte hvert indlæg med at skrive “Nu er det ikke for at generalisere, men …”. Det går jeg ud fra at mine læsere godt selv kan tænke sig til.

   PS: Jeg synes vasen er pæn. Dog har jeg hverken selv prøvet eller overvejet at købe den, for det er bare ikke lige mig, og den ville stå i utrolig dårlig kontast til denne her helt faldefærdige gård jeg bor på. Men jeg synes det er fornuftigt at dem der gerne ville have den, bestilte den i forvejen.

   1. Beklager lige at jeg glemte at skrive hvem kommentaren var henvendt til. Men det var ikke dig. Jeg elsker din selvironi og er ikke blevet stødt. Så kommentaren var ikke til dig, men nærmere til nedenstående. 🙂

 3. Fair nok at der tilsyneladende er mange som går super meget op i keramik – personligt fatter jeg slet ikke det hype, der har været omkring det. Stod lige og forestillede mig, hvor i mit hjem sådan en tingest bedst kunne passe ind, og konklusionen var: på vores lille badeværelse. OK – indrømmet – jeg går ikke specielt op i designkeramik, så det kommer heller ikke til at ske i den nærmeste fremtid, at der bliver indkøbt en vase specielt til vores badeværelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *