Jeg tror måske, at jeg har vundet i at være med i radioen.

I dag er jeg blevet interviewet. I RADIOEN!! en rigtig radio, med mange lyttere og alt muligt.

Jeg ville gerne være sådan en der bare var helt henkastet omkring det. Men da jeg fandt ud af, at radioen gerne ville interviewe mig om min blog, så blev jeg sådan helt ..
1_edited-1Jeg måtte dog hurtigt lige falde ned på jorden igen, da det store spørgsmål meldte sig ..
2… og det brugte jeg så hele aftenen i går på at fundere over. Jeg ville ikke bare tage mit normale tøj på, for det er mest sådan noget nattøj og nogle meget slidte gummistøvler. Heldigvis endte jeg med at finde et outfit i skufferne der sådan nogenlunde lignede det et normalt menneske ville have på. Hvis altså de var sådan nogen der bare var helt henkastet omkring at skulle i radioen.

Jeg skulle først være på radioen kl. 11, men jeg tog hjemmefra kl. 08. Hele vejen derhen tænkte jeg på hvad radioværten ville spørge mig om. Og hvad jeg skulle svare. Det var alt sammen meget nervepirrende for mig. Jeg ville jo gerne vinde i radio.

Da det så var tid til at jeg skulle interviewes, så var jeg alligevel lidt bange for at jeg skulle komme til at sige noget dumt. Men ham studieværten var rigtig rar, så der var slet ingen grund til at være nervøs. Alligevel havde jeg sådan lidt lyst til at gøre sådan her da han sagde, at nu gik vi i gang …
54Men så tog jeg mig helt sammen. Og tænkte på alle de ting jeg ville sige, om indbyrdes forhold om mænd og kvinder, og alle mulige andre kloge ord. Men dem kunne jeg ikke rigtigt huske, og jeg var også helt vildt spændt, så i stedet kom jeg nok til lyde mere som en Teletubbie på speed …
6… men jeg tror ikke, at det gjorde så meget. Jeg fik snakket en hel masse, og da jeg gik på gaden havde jeg det pænt sejt. Hver gang der var nogen der kiggede på mig tænkte jeg …
7altså, ikke fordi der var nogen der spurgte, men man kunne bare se, at det var det de tænkte.

Der går hende der har den der seje blog. Hende der lige har vundet i radio“, tænkte de.

Det er jeg helt sikker på.

Du kan høre interviewet lige HER

21 thoughts on “Jeg tror måske, at jeg har vundet i at være med i radioen.

  1. Det var meget sympatisk og rart. Du lyder yngre og smukkere, end du tegner dig. Altså ikke fordi tegnede Kristina ikke er åndssvagt charmerende…men alligevel.

    1. Hahaha!Jeg ved ikke lige med det der smukkere, men jeg er næsten 35 i både tegnet og original udgave! 😉 Men vil meget gerne lyde yngre 😉

    1. Det kunne være ret sejt, men er ikke sikker på at de ville vide hvad de skulle stille op med sådan en der taler SÅ meget 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *