11 thoughts on “Krydser fingre og prøver LCHF igen ..

 1. Haha det kender jeg godt – problemet er bare at de smager så forfærdeligt godt. Lige som chokoladeskilpadder, så det med forsagelsen (hedder det det?) holder bare aldrig ret længe 😉

  1. Hahaha! jeg tror faktisk, at det er nemmere at forsage de der ting når man bor på en gård langt ude på landet, og skal cykle 12 km for at købe et rundstykke. I stiv modvind. Meeeeen, hvis man ligefrem vil gøre det, så har man sgu næsten også fortjent det!

 2. Ønsker dig rigtig god vind med dit valg – kig forbi min blog(www.sukkersensitiv.dk) og bliv inspireret til at holde fast i det også helt uden chokoladeskildpadder – selvom de er gode. Har selv spist LCHF i 2 år og har aldrig været gladere og sundere. Er ved at uddanne mig til kostrådgiver og sidder midt i en bog om det store monster – hveden 🙂 Puha I´m a believer 😉

  1. Mange tak 🙂 Jeg har faktisk allerede været forbi din blog flere gange 🙂 Jeg har før været på LCHF i et stykke tid, og havde det fantastisk med det. Jeg opdagede også, at efter et stykke tid, så svandt mit normale sukkerforbrug ind til næsten ingenting. Jeg prøver sådan at tage det lidt på gefühl. Sidst jeg var på LCHF, der drak jeg måske en cola eller to om ugen, men chokoladen blev jeg næsten ligeglad med. For mig er det klart værre at undvære f.eks. ris og hvidt brød, end det er at undvære chokolade, så jeg tager det sådan lidt i perioder. Først skærer jeg alt hvidt brød, ris, pasta, kartofler, osv. væk, men hvis jeg har lyst til at spise chokolade, så gør jeg det (i sådan meget begrænsede mængder). Det næste skridt er så at skære chokolade, cola, osv. væk, hvilket som regel ikke er særligt svært, da sukkertrangen næsten forsvinder når min kost bliver lidt federe i det. Det er måske lidt snyd at tage det i etaper på den måde, men jeg har fundet ud af, at jeg har større chance for at holde det, hvis jeg tager det lidt af gangen 🙂

   1. Slet ikke snyd – men fornuftigt 🙂 Bag dig nogle fransk brøds erstatninger til at starte med, eks: det fra der hedder lavkarbobrød fra sukrin er et godt alternativ. Med tiden bliver det hvide brød som chokoladen…. lidt ligegyldig 😉 Og risene dem laver du bare af blomkål hakket til atomer i foodporcessoren – stegt i smør – mættende og dejligt. Dejligt at du kigger ind hos mig en gang i mellem. Kigger bestemt også ofte herind bare for at få et smil på læben – så tak for det <3

  1. Jeg har faktisk været både vegetar og veganer, og er du gal, jeg åd mange kulhydrater! 😀 Jeg må dog indrømme, at jeg har det bedre uden alt for mange kulhydrather. Jeg bliver knapt så doven og dvask end på LCHF. Og jeg syntes faktisk at mange af de der brød-erstatninger man kan lave på LCHF kan hjælpe på brødcrawings. Problemet er bare, at jeg aldrig kan finde alle ingridienserne (altså, her i Rødby), og så giver jeg sådan lidt op 😀 Jeg må ud og handle i en større by en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *