Spørgerunde #1 – præsentation af hundene!

Nå, men vi skulle jo have sådan en slags illustreret spørgerunde. Et par stykker ville gerne have en præsentationsrunde af hundene, så den kommer her. Da jeg på ingen måde kan tegne dem ligeså søde, sjove, nuttede, dejlige og fjollede som de er i virkeligheden, så bliver dette indlæg med rigtige billeder. Men det er jo også illustreret, ikke 😉

Fotor0919141543

Hundene er én stor familie. Den består af mor, far og 2 børn. Først kom Kiki, så kom Santhos, og så kom der hvalpe. Det her var inden min tid, så historien har jeg kun fra Hr. Mand. Det blev besluttet at den ene hvalp, Molly, skulle blive, og de andre blev solgt. Noget tid efter kom Ziggy dog tilbage, da hans nye familie vist ikke magtede en hvalp alligevel. Og så var der 4! Kiki er ca. 10 år, Santhos er 6 og Molly og Ziggy er 4.

 

Fotor0919134353

Kiki er den ældste af hundene, og selvfølgelig mor til Molly og Ziggy. Kiki er sådan lidt småtrist det meste af tiden, i hvert fald hvis man skal tro hendes konstante småpiberi. Men ind imellem, så gider hun også lege, men ellers bruger hun mest tiden på at skælde de andre ud når de leger. Vi er ret så privilegerede når det kommer til plads som hundene kan boltre sig på, og hele vores baghave er indrettet som en mindre park. Derfor kommer vi ikke ud og så tur hver eneste dag, men kører i stedet nogle gange om ugen til stranden, hundeskove, osv. med dem alle 4. Kiki får dog jævnligt en aftentur alene. Nogle privilegier må der jo være ved at være den ældste.

 

Fotor0919140552_edited-1Efter Kiki kom Santhos. Santhos er Golden Retriever med alt hvad det indebærer af konstant sult, evig henten tøj og sko til os (som regel når vi sidder og arbejder eller vi sover – vågner jævnligt op med to forskellige sko i fodenden af sengen). Santhos har 2 gear. Det første er ‘Crazy’ og det andet er ‘Sove’. Der findes ikke noget midt i mellem. Selvom han ikke ligefrem er en unghund længere, så leger og fiser han rundt, lige indtil han segner.

 
Fotor091914101Åh, lille Molly. Molly er en meget speciel lille hund. På den gode måde. Hvor de 3 andre helst vil putte sammen med os inde i sengen om natten, så går Molly patruljer. Om sommeren når døren står åben ud til gårdspladsen om natten, så kan man jævnlig høre hende forsøge at skræmme mus, osv. ud af stalden.
For et år siden fik Molly revet et korsbånd over i sit ene bagben, og er først rigtigt blevet sig selv igen nu. Det var et helvede. Hun måtte selvfølgelig ikke rende rundt med de andre hunde, så hun boede for sig selv inde på vores kontor, mens de andre hunde var i resten af huset. Hr. Mand og jeg skiftedes til at sove sammen med hende inde på kontoret, så hun ikke skulle være helt alene. Hun måtte ikke komme ud sammen med de andre, men blev luftet for sig selv 3-4 gange 5-10 minutter det første lange stykke tid efter operationen, og hvis en hund kan blive deprimeret, så blev Molly det. Men nu virker det som om hun er blevet den lille selvstændige hund igen, der patruljerer gården tynd for at holde sikkerheden i top.

 

 

Fotor0919141236Smukke, søde, dejlige og altid glade Ziggy. Totalt akavet og stadig meget usikker på mange punkter. F.eks. letter han aldrig ben når han skal tisse. Og han piber som en lille pige når han bliver glad. Han har verdens længste ben og kan løbe 500 km. i timen, og lægger slet ikke mærke til hvad han støder ind i når han er oppe i fart, hvilket var medvirkede til Mollys skade med benet sidste år. Selvom Ziggy hurtigt kan blive nervøs, så er han altid glad. Han ligger helst oven på en i sofaen og sengen

 

17 thoughts on “Spørgerunde #1 – præsentation af hundene!

 1. Sikke en fin introduktion! 🙂 Men synes bestemt jeg kan huske nogle vældig fine og fyldestgørende tegninger af alle hundene du har lavet før! Men billederne er nu også rigtig gode 🙂

  Hvis det er muligt, vil jeg også gerne vide hvem der har givet dem navnene og hvorfor? 😀

  1. Haha! Ja, jeg lavede 2 indlæg for lææææænge siden af to af dem. Men de ligger slet ikke på bloggen mere :p

   Hehe, hundene er navngivet før min tid, men Santhos var vist ikke et navn Hr. Mand valgte. Han ville have at han skulle hedde Tøffe. Så det hedder han også tit. Da han kom fra opdrætteren hed han Humpfrey De Ville. Hvilket jeg synes er et awesomt navn, og jeg fatter ikke hvorfor han ikke kom til at hedde Humpfrey.

   Ziggy er blevet navngivet af den familie som han blev købt af i sin tid, og det er så ikke blevet ændret efter han kom ‘hjem’ igen. Det er af og til lidt problematisk for Ziggy opfører sig ret eksemplarisk, men Kiki må man tit tale lidt højt til når hun ikke (aldrig) hører efter. Og så tror Ziggy, at det er ham der får ballede, og bliver helt bange 🙁

   1. Jeg kan i hvert fald svagt huske nogle gode hundetegninger 😀

    Haha, Humpfrey de Ville! Sikke et genialt navn 😀 Men Santhos er nu også et helt ok navn 🙂
    Tak for forklaringerne – jeg synes det er mægtig sjovt at vide sådan noget 😀

  1. 🙁 Jeg kender det godt, det er fandeme svært at gå fra hund til ingen. Da jeg flyttede fra min ex kæreste blev vi enige om at vores hund skulle bo hos ham, hvor hun var vant til at være og der ikke var mange trapper (hun var en 9 årig stor hund med gigt, og jeg skulle flytte i lejlighed på 4. sal). Er du gal. hvor var det tomt bagefter. Så det var bestemt ikke noget minus at Hr. Mand havde 4 af slagsen!

  1. Ja, det er sådan meget hyggeligt på en måde. Og på en måde også vildt akavet når mor er i løbetid og både far og søn prøver at humpe hende. Så er det ikke så kært mere, det der med familie 😉

 2. Ha ha ha! Det billede hvor de alle fire sidder med deres lazer øjne. Det er guld værd!!

  Jeg mindes også nogle fine tegninger og tekst or hver hund 🙂

  1. Haha, jeg jeg lavede et indlæg om 2 af dem, for læææææææææænge siden! Men kan stadig ikke tegne dem rigtigt! Og ja, de blev jo helt berømte på nettet på grund af de der øjne. De tog dog berømmelsen meget køligt 😉

 3. Ih, dine søde billeder og kærlige beskrivelser om de nuttede krabater giver mig helt lyst til at få en hund. Det har jeg ellers aldrig haft lyst til. Og det sker nok heller ikke foreløbig. Det virker lidt overdrevet at presse en hund ind i den 70 kvadratmeter lejlighed, vi i forvejen bor fire mennesker i. Men måske i et andet liv med mere plads og tid. Så vil jeg gerne be’ om sådan en Golden Retriver.

  1. Hahaha, hvor er du skæg! Det er sjovt, for jeg har som voksen næsten altid haft hund, men jeg har aldrig før haft en Golden Retriever, for jeg har altså syntes at de virkede sådan lidt blanko. Nu kan jeg ligge og stirre på Santhos i timevis, f.eks. når han sover. Det er simpelthen noget af de mest nuttede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *